Informatika
Ukupno: 46
Izaberite grad:    Zagreb  
Trajanje:
0,5 sata
E-learning sustav tretira polaznika kao rješavača problema, prikazuje simulirane, stvarne situacije, čineći edukaciju poticajnom i interaktivnom, omogućava polazniku smislenu procjenu znanja i testiranje (ulazno i izlazno), omogućava polazniku da dobije pravovremenu pomoć mentora, dopušta polaznicima da surađuju međusobno i sa stručnjacima, prati korisnikov napredak i njegova dostignuća.
Lokacija:
ECDL Fondacija izradila program obrazovanja i provjere znanja, e-Citizen, koji građanima omogućava stjecanje znanja za korištenje računala, Interneta i elektroničkog poslovanja sa ciljem unapređivanja njihova života i rada.
Hrvatska je na pragu Europske unije. Jedan od značajnih preduvjeta uspješnog uključivanja u Euro-atlantske asocijacije jest i podizanje opće informatičke pismenosti stanovništva. Akcijskim planom Europske unije, zaključeno je da svakom građaninu treba omogućiti osposobljavanje za korištenje informacijskih tehnologija, od kojih je elektroničko poslovanje glavni pokretač prijelaza u informacijsko društvo.
Trajanje:
4 tjedna
E-tečaj za e-mentore je praktičan tečaj prvenstveno namijenjen svim učiteljima i nastavnicima u osnovnim i srednjim školama koji žele primijeniti online tečajeve u svojoj nastavi. Tečaj posebno preporučujemo svim učiteljima i nastavnicima koji koriste CARNetovu uslugu E-tečajevi za škole.
ECDLBOX je obrazovni paket u kojem se nalazi sve što je potrebno za uspješno samostalno savladavanje ECDL programa i stjecanje ECDL diplome.
Trajanje:
8 sati
Dreamweaver je programski alat koji ima sve što je potrebno za sastavljanje profesionalnih web stranica. Pojednostavljuje dizajn stranica, bez obzira koristite li njegov tekstualni ili grafički način rada.
Trajanje:
8 sati
Znati HTML znači aktivno se uključiti u svijet Interneta, na privatnom ili poslovnom planu. Ovaj seminar daje polaznicima znanje kako napraviti web stranicu, kako tu stranicu obogatiti multimedijalnim sadržajem (slika, zvuk) i na koji ju način povezati sa ostalim stranicama u projektu ili na Internetu.
Trajanje:
6-10 sati
Ovaj vas seminar uči osnovama Interneta i radu s Internet Explorerom. Obrađuju se Favorites stranice, Offline način rada i Help. Također, naučit ćete spremati stranice, tekstove i slike, prepoznavati potencijalne sigurnosne probleme te pretraživati sadržaj Interneta na nekoliko načina.
Tijekom prvih mjesec dana uz pomoć online mentora svladavate kompletno gradivo, a nakon toga vam pristup ostaje radi ponavljanja i osvježavanja znanja.
Trajanje:
8 sati
Macromedia Flash je razvojni alat za kreiranje interaktivnih web sadržaja neovisnih o platformama korisnika te prilagodljivih različitim brzinama pristupa Internetu. Tržište seminara stavljeno je na osnove rada s Macromedia Flash alatom za razvoj vektorske grafike i animacija prilagođenih za objavljivanje na Internetu, kako samostalno, tako i u sklopu drugih web sadržaja.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija