Informatika
Ukupno: 1026
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Osijek   Zadar   Rijeka   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
160 sati
Nakon upoznavanja rada sa bazama podataka svaki polaznik će razviti aplikaciju ili Web aplikaciju u VB.NET razvojnom okruženju kao seminarski rad.
Lokacija:
Trajanje:
130 sati
Program osposobljavanja za servisera osobnih računala.
Lokacija:
Trajanje:
155 sati
Polaznici će kroz praktične vježbe biti osposobljeni za sastavljanje računala, instalaciju i pravilno podešavanje operativnog sustava, detekciju i otklanjanje kvarova na računalu i ostale poslove te će steći zanimanje Serviser računala.
Lokacija:
Trajanje:
24 školska sata
Program je zamišljen kao kraći tečaj namijenjen mladim i odraslim osobama koji žele naučiti koristiti fotoaparat u svrhu snimanja video materijala umjesto korištenja snimateljske kamere.
Lokacija:
Trajanje:
130 sati
Program osposobljavanja za specijalistu grafičke pripreme i stolnog izdavaštva.
Lokacija:
Trajanje:
140 sati
Program osposobljavanja za specijalistu uredske primjene osobnih računala.
Lokacija:
Za razumijevanje montaže potrebno je najprije steći osnovno znanje o opremi za snimanje, kameri i svjetlu.
Lokacija:
Trajanje:
155 sati
Koristeći kvalitetnu interakciju fotografija i teksta sa dinamičnim sadržajem komunicirajte sa okolinom. Svaki polaznik će samostalno izraditi i prezentirati Web stranicu kao seminarski rad.
Lokacija:
Trajanje:
130 sati
Cilj nastave je da polaznici steknu praktično znanje iz područja PHP, ASP programskog jezika, te SQL baze podataka. Izradom Web aplikacije polaznici će prezentirati usvojeno znanje.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
U današnjem dobu digitalnih komunikacija svjedoci smo povećane potrebe dijeljenja podataka između korisnika računala. Svi znamo za Internet, no da li zaista i razumijemo kako to računala međusobno komuniciraju? Koji su nam uređaji potrebni za ostvarivanje mrežnih komunikacija u modernim poslovnim uredima i da li je svejedno koji operativni sustav koristimo?
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija