Hardware
Ukupno: 25
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Split   Zadar   Rijeka   Karlovac  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Seminar Podešavanje i održavanje računala uči Vas snalaženju u tim trenucima, da samostalno možete preuzeti problem u svoje ruke, instalirati programe i uvidjeti opasnosti na koje možete naići na Internetu.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Sa ovako brzim razvojem tehnologije, dijelovi računala zastarijevaju trenutkom kupnje, dok se nove verzije softvera objavljuju iz dana u dan, dijelom opće informatičke kulture postaje znanje o softverskoj i hardverskoj nadogradnji računala, kao i osnovni poslovi oko održavanja računala i manipulacije s raznim vrstama datoteka.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Posjedujete znanja i iskustva o hardverskim komponentama računala, instaliranju i konfiguriranju hardvera i operacijskih sustava, o računalnim mrežama i dijagnosticiranju i održavanju računala. Sva ova znanja dobivaju smisao tek praktičnim radom, što je upravo i sadržaj ovog seminara.
Lokacija:
Trajanje:
5 mjeseci
Cilj nastavnog programa osposobljavanja održavatelja ili servisera osobnih računala je stjecanje temeljnih znanja i vještina u svezi nadzora, namještanja i prilagođavanja elektroničkih sklopova (hardver - fizički dio računala) i računalnog sustava (softver - programski dio računala).
Lokacija:
Trajanje:
140 sati
U turbulentnim uvjetima na tržištu i sve većoj prisutnosti računala u svakodnevnom životu, program za poslove servisera osobnih računala orijentiran je na unaprjeđenju radne snage uvjetima i potrebama na tržištu. Fokusiran je za rad sa suvremenim tehnologijama prožet primjerima i vježbama iz prakse.
Lokacije:
Trajanje:
140 sati
Prodaja računala iz godine u godinu raste, a samim time i potreba za certificirane servisere osobnih računala. Današnje tržište rada je postalo preturbulentno za klasični sustav obrazovanja koji se sporo prilagođava potrebama. Prepoznavajući takve trendove i konstantno surađujući sa burzama rada i vodećim poslodavcima Algebra je razvila program obrazovanja verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, koji će vas osposobiti za jedan od najtraženijih poslova na tržištu.
Lokacija:
Trajanje:
240 sati
Osposobljavanje za osnovne poslove servisera osobnih računala.
Lokacija:
Trajanje:
135 sati
Naučite sastavljati i servisirati PC računala i računalne mreže. Nastavna predavanja bazirana na Microsoft i CISCO programima, te uz vrhunske predavače u 5 mjeseci napraviti će od Vas Servisera osobnih računala.
Trajanje:
200 sati
Cilj programa je usavršiti polaznike samostalnom dijagnosticiranju i otklanjanju kvara računala te njihovu umreženju i pružanju adekvatne zaštite.
Trajanje:
170 sati
Stručno usavršavanje za zanimanje serviser računala temelji se na teoretskoj i praktičnoj pripremi polaznika za poslove održavanja i servisiranja računala i računalnih mreža te instalacije programa i operativnih sustava.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija