Formalno obrazovanje - Zagreb
Ukupno: 73
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
2 akademske godine
Međusobnom razmjenom i usporedbom nastavnih programa VERN'ovih specijalističkih i UBI-evih MBA studija (po nekim mjerenjima jednih od 10 najbolje ocijenjenih MBA studija u EU), zaključeno je da su po mnogočemu sukladni i komplementarni, kako sadržajno, tako i metodički te da će biti dostatan relativno mali manevar u kreiranju zajedničkog proizvoda koji će sadržavati jaku europsku poslovnu komponentu i kao takav predstavljati novi, suvremen, multidisciplinaran europski MBA studij.
Lokacija:
Trajanje:
2 godine
Na specijalističkom diplomskom stručnom studiju razvijaju se sposobnosti poslovnog odlučivanja na višim razinama.
Lokacija:
Trajanje:
2 godine
Na specijalističkom diplomskog stručnom studiju razvijaju se sposobnosti poslovnog odlučivanja na višim razinama.
Lokacija:
Stjecanje znanja, vještina i navika koje će omogućiti polazniku da nakon završetka obrazovanja, uz minimalno vrijeme uvođenja u rad, samostalno obavlja poslove i radne zadatke u zanimanju monter suhe gradnje.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Visoka novinarska škola osnivana je radi izvođenja stručnih studijskih programa u skladu sa Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju te Bolonjskom deklaracijom.
Lokacija:
Gimnazija je općeobrazovna škola čija je svrha osposobiti učenika za logičko i stvaralačko mišljenje, samostalno učenje, razviti intelektualnu širinu, potrebu za novim spoznajama te istraživačku djelatnost.
Lokacija:
Trajanje:
4 godine
Četverogodišnji školski program kao osnažena inačica tečajeva Rock akademije. Donja je dobna granica za pohađanje programa 10 godina, a gornje dobne granice nema.
Lokacija:
Program osnovnog obrazovanja ostvaruje se sukladno s vladinim projektom "Za Hrvatsku pismenosti - put do željene budućnosti", čiji je cilj da svi građani Republike Hrvatske završe osnovnu školu, stoga Vlada osigurava sredstva za školovanje takvih osoba.
Lokacija:
Program uključuje usposobljavanje za poslove u građevinstvu, industriji, brodogradnji, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, ekonomiji i trgovini, računalstvu, krojenju i šivanju, zaštitarstvu osoba i imovine kao i za mnoge druge poslove.
Lokacija:
Normativ upisane djece vrtića je smanjen te maksimalni kapacitet iznosi ukupno 24 djeteta u dvije odgojno - obrazovne skupine sa četiri odgojitelja.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija