Formalno obrazovanje - Zagreb
Ukupno: 73
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Oblikovanje/dizajn tržišne komunikacije u njezinoj sveobuhvatnosti jest spoj stručnog promišljanja i artizma koji, koristeći se mnogim umjetničkim sredstvima i tehnikama, izražava njezin sadržaj bez obzira bio on povijesnog, znanstvenog ili promotivnog karaktera.
Lokacija:
Stjecanje znanja, vještina i navika koje će omogućiti polazniku da nakon završetka obrazovanja, uz minimalno vrijeme uvođenja u rad, samostalno obavlja poslove i radne zadatke u zanimanju tehničar cestovnog prometa:
Lokacija:
Osim općih ciljeva, znanja, vještina i stajališta za osobni razvoj i daljnje učenje, obrazovni program polaznicima omogućuje stjecanje praktičnih i teorijskih znanja i vještina za obavljanje poslova tehničara za logistiku i špediciju:
Lokacija:
Srednjoškolsko obrazovanje za tehničara zaštite osoba i imovine.
Lokacija:
Stjecanje znanja, vještina i navika koje će omogućiti polazniku da nakon završetka obrazovanja, uz minimalno vrijeme uvođenja u rad, samostalno obavlja poslove i radne zadatke u zanimanju tesar.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Poseban naglasak i težište programa rada Visoke poslovne škole UTILUS jest osposobljavanje kadrova za praktičnu primjenu znanja i poslovnih tehnika u svakodnevnoj turističkoj i hotelijerskoj praksi.
Lokacija:
Trajanje:
2 akademske godine
Studijski program dvogodišnjeg specijalističkog diplomskog stručnog studija Upravljanje poslovnim komunikacijama.
Lokacija:
Trajanje:
380 sati
Srednjoškolsko obrazovanje za poslove upravnog referenta.
Lokacija:
Obrazovni program upravni referent omogućava četverogodišnje obrazovanje, doškolovanje ili prekvalifikaciju u zanimanje.
Lokacija:
Srednjoškolsko obrazovanje za vozača motornog vozila.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija