Školovanje u inozemstvu
Ukupno: 160
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Scuola Lorenzo de' Medici (LdM) nudi raznolike i visoko kvalitetne akademske programe kako bi zadovoljili potrebe studenta cijeloga svijeta. LdM je jedna od najvećih i vodećih međunarodnih institucija u Italiji, sa centrima u Florenci, Rimu i Toskani...
Osoblje instituta potiče svoje učenike u postizanju vrhunskih akademskih uspjeha.
Marianapolis škola educira svoje učenike u rimokatoličkom duhu.
Monteverde je jedna od najboljih nezavisnih škola u Floridi.
Jedno od najboljih tehničkih sveučilišta na svijetu, sa preko 42.000 studenata, 1.200 redovnih profesora i istraživača te preko 1.300 gostujućih profesora od kojih su mnogi dobitnici prestižnih svjetskih priznanja a nekolicina i Nobelovci, otvara svoja vrata i hrvatskim studentima na magistarskim studijima iz urbanizma, zaštite okoliša, arhitekture, građevine, informatike, strojarstva, produkt dizajna, menadžmenta, ekonomije i industrijskog injžinjerstva.
Profesori i učenici ove škole čine prijateljsku zajednicu koja uvijek s puno ljubavi prima nove članove.
Ova škola svoj program temelji na biblijskom učenju i nastoji svoje učenike razviti u duhovne, psihički i fizički zrele osobe.
Sam Marcos-ov akademski program je kreiran u kršćanskom duhu.
Seton škola se ponosi svojim individualnim pristupom učenicima, gdje je naglasak na razvijajanju njihovih akademskih kvaliteta.
Švicarska povijest izvrsnosti u hotelijerstvu počela je prije više od 100 godina, kada su izgrađeni prvi hoteli. Najveći od njih bio je dvorac Caux sagrađen u planinskom zaleđu Ženevskog jezera iznad grada Montreux-a. Caux je u to vrijeme predstavljao najveći doseg u hotelijerstvu, a iz njega je krenuo cjelokupni razvoj ugleda Švicarske u toj grani djelatnosti.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija