Visoka škola
Ukupno: 48
Izaberite grad:    Dubrovnik   Zagreb   Split   Velika Gorica   Zaprešić   Rijeka  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Demokratizaciju kao središnji tranzicijski proces unutar hrvatskoga društva te globalizacijske i integracijske procese na svjetskoj razini, obilježavaju radikalne društvene promjene. Te se promjene odvijaju vrlo brzo i obuhvaćaju gotovo sve sastavnice društvenog života (političke, ekonomske, socijalne i kulturne).
Lokacija:
Smjer Programsko inženjerstvo daje izobrazbu u programiranju, izradi i održavanju složenih aplikacija i informacijskih sustava.
Lokacija:
Smjer Sistemsko inženjerstvo nudi izobrazbu u projektiranju i održavanju računalnih sustava i mreža.
Lokacija:
Trajanje:
3 akademske godine
Cilj obrazovanja je stjecanje ukupnih kompetencija sportskog menadžera koji se ostvaruje upravljanjem procesima u sportskim organizacijama primjenom menadžerskih postupaka, tehnika i vještina.
Lokacija:
Stručni studij informacijskih tehnologija je studij znanstvenog područja tehničkih znanosti polje računarstvo.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Završetkom studija na RRiF Visokoj školi, ekonomisti računovodstveno-financijskog smjera bit će osposobljeni za samostalno vođenje poslovnih knjiga malog poduzeća, obrta i neprofitnih organizacija.
Lokacija:
Odjel za akvakulturu Sveučilišta u Dubrovniku započeo je s radom akademske 2002./2003. godine i jedini je takve vrste u Hrvatskoj. Na Odjelu je organiziran preddiplomski studij Akvakultura u trajanju od 3 godine i diplomski studij Marikultura, u trajanju od dvije godine.
Lokacija:
Pomorsko visoko obrazovanje ima u Dubrovniku dugu i kontinuiranu tradiciju (45 godina), što je općepoznato, pa ne traži posebnu elaboraciju.
Lokacija:
Svrha je studija da se omogući studentima širi izbor u studiranju ekonomije i poslovne ekonomije prema njihovim preferencijama i potražnji na tržištu rada, uz istodobno uključivanje u europske tokove visokoškolskog obrazovanja na ovoj razini (istovrijednost diploma).
Lokacija:
Odjel za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Dubrovniku sastoji se od studijâ: Primijenjeno / poslovno računarstvo i Elektrotehničke i komunikacijske tehnologije u pomorstvu.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija