Visoka škola
Ukupno: 48
Izaberite grad:    Dubrovnik   Zagreb   Split   Velika Gorica   Zaprešić   Rijeka  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Humanitarno razminiranje je značajna aktivnost koja vrlo često povezuje ljude različitih zanimanja i obrazovanja.
Lokacija:
Pomorsko visoko obrazovanje ima u Dubrovniku dugu i kontinuiranu tradiciju (45 godina), što je općepoznato, pa ne traži posebnu elaboraciju.
Lokacija:
Studij Pomorske tehnologije jahta i marina omogućuje stjecanje znanja i vještina za komercijalno i tehničko upravljanje marinama i flotom jahta i brodica.
Lokacija:
Svrha je studija da se omogući studentima širi izbor u studiranju ekonomije i poslovne ekonomije prema njihovim preferencijama i potražnji na tržištu rada, uz istodobno uključivanje u europske tokove visokoškolskog obrazovanja na ovoj razini (istovrijednost diploma).
Lokacija:
Odjel za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Dubrovniku sastoji se od studijâ: Primijenjeno / poslovno računarstvo i Elektrotehničke i komunikacijske tehnologije u pomorstvu.
Lokacija:
Odjel za umjetnost i restauraciju, utemeljen 2005. godine, najmlađi je odjel te ujedno i prvi studij Sveučilišta u Dubrovniku s međunarodnim obilježjem. Na Odjelu se trenutno izvodi Studij restauracije i konzervacije artefakata od drva, papira, tekstila, metala i keramike.
Lokacija:
Studij Sastrinstva namijenjen je stjecanju znanja i vještina sestrinske prakse.
Lokacija:
U današnjim okolnostima izražena je potreba za razvitkom odgovarajuće industrijske proizvodnje, malog gospodarstva i servisnih usluga pa će završeni studenti tu naći zaposlenje, ili znati osnovati vlastito poduzeće i njime profitabilno poslovati.
Lokacija:
Za prijavu na studij animacije potrebno je da kandidat posjeduje sposobnost vizualizacije i grafičkog oblikovanja.
Lokacija:
Ukoliko kandidati imaju svjedodžbu o glazbenoj naobrazbi / niža glazbena ili srednja glazbena škola / prilažu je uz prijavu za prijemni ispit.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija