Visoka škola - Velika Gorica
Ukupno: 6
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Studij Očne optike je namijenjen osobama koje žele raditi u području očne optike i to u procesu proizvodnje, održavanja, servisiranja optičkih instrumenata i pomagala te na poslovima očne optike i refrakcije.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Završetkom stručnog studija Održavanja motornih vozila stječu se znanja i vještine potrebne za rad na poslovima u području održavanja motornih vozila.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Prvostupnici ovog studija osposobljeni su za samostalno rješavanje stručnih problema planiranja, razvoja, implementacije računalnih sustava te njihove sigurnosti i zaštite.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Održavanje zrakoplova je studij koji obuhvaća obrazovanje na području organizacije održavanja i provedbe tehnologije održavanja zrakoplova i zrakoplovnih sustava i opreme za civilno i ratno zrakoplovstvo.
Lokacija:
Humanitarno razminiranje je značajna aktivnost koja vrlo često povezuje ljude različitih zanimanja i obrazovanja.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Studij kriznog upravljanja namjenjen je osobama koje donose odluke i/ili osiguravaju stručnu podršku donositeljima odluka u pravnim osobama i jedinicama lokalne i područne uprave, jedinicama državne uprave, a posebice sustava zaštite i spašavanja u policiji i vojsci.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija