Strani jezici
Ukupno: 572
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Tečaj talijanskog jezika verificiran je sukladno europskom referentnom obliku, CEF-u.
Lokacija:
Spada u skupinu romanskih jezika.
Lokacije:
Talijanski jezik je jezik kulture, učenja i poslovni jezik a naš istaknuti stručni tim profesora na ljubazan i kreativan način kod Vas će pobuditi interes, motivaciju i ljubav prema odabranom jeziku.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
WISPRA organizira tečajeve stranih jezika u vlastitim suvremeno opremljenim prostorima ili u prostorima naručitelja.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Polaskom tečaja polaznici će naučiti ati osobne informacije, napisati rečenice o sebi, ispuniti upitnik osobnim podacima, reći kada nešto ne razumijem, predstaviti nekoga i koristiti osnovne izraze pozdravljanja pri susretu i na odlasku.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Polaskom tečaja polaznici će naučiti opisati sebe, svoje hobije i interese, svoju obitelj i druge ljude, gdje živim te kratko i jednostavno opisati razne događaje.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Polaskom tečaja polaznici će naučiti ispričati priču, opisati svoje osjećaje, planove, namjere i postupke. Mogu se izražavati s prihvatljivom točnošću u poznatim, predvidljivim situacijama.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Polaskom tečaja polaznici će naučiti jasno i potanko govoriti o velikom rasponu tema iz vlastitog područja interesa, iznijeti mišljenje o aktualnom problemu navodeći prednosti i nedostatke mogućih rješenja.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Polaskom tečaja polaznici će naučiti jasno i podrobno prezentirati složene sadržaje, te se spretno nadovezati na druge sugovornike.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Polaskom tečaja polaznici će naučiti izražavati se prirodno i bez poteškoća, vladati idiomatskim izrazima i kolokvijalizmima, te dosljedno govoriti gramatički korektno.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija