Strani jezici
Ukupno: 572
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
20, 40 ili 60 sati
Poslovni tečajevi stranih jezika prilagođeni su potrebama pojedinih struka s ciljem stjecanja opće i specijalizirane jezične kompetencije u djelatnostima koje polaznici obavljaju.
ActiLingua nudi raznovrsne tečaje njemačkog jezika krojene po vašim zahtjevima u jedinstvenom okruženju arhitekture i kulture Beča.
Lokacija:
Berlitz Online nudi vama i vašim suradnicima vrhunsku jezičnu poduku u koju se preko svog PC-ja ili prijenosnog računala možete uključiti u svako doba i na svakom mjestu.
Lokacija:
Zamislite da se pri povratku sa vašeg sljedećeg poslovnog putovanja u vašem džepu osim putovnice nađe i jedan novonaučeni strani jezik.
Cambridge je stari sveučilišni grad, okružen mnogobrojnim manjim mjestima i selima. Grad koji zrači tradicijom uz dozu modernog svijeta otvara mnoge mogućnosti u bilo kojem aspektu života, pogotovo u edukaciji.
Lokacija:
Interkulturni trening namijenjen je međunarodnom menadžmentu, zaposlenicima koji rade u inozemstvu i poslovnim ljudima koji često putuju.
Beč je grad gdje se prošlost i sadašnjost susreću te kao jedan od najsigurnijih i najuzbudljivijih gradova Europe je savršeno mjesto za učenje njemačkog jezika.
EAC Ashford škola nalazi se u tradicionalnom gradu koji još uvijek ima mnogo srednjovjekovnih kuća na gradskim trgovima.
Grad Bath za neke ljude se smatra najljepšim povjesnim gradom i jedan je od britanskih gradova u svjetskoj kulturnoj baštini.
Boston se nalazi blizu južnoistočne obale Lincolnshirea na rijeci Witham. Nedaka prometna morska luka, Boston je povjesni i atraktivni grad koji je dominirao u 14. stoljeću, pogotovo crkvom St Botolph i zvonikom visokim 82,6 metra.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija