Strani jezici
Ukupno: 572
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Nica je gradić na Azurnoj obali koji privlači veliki broj slavnih osoba i umjetnika. Predivna obala s izrazito plavim morem i više je nego idealna za odmor nakon nastave. Posjetite ekskluzivne trgovine ili uživajte u večeri na živopisnim terasama mnogobrojnih restorana.
Romantični grad svjetlosti! Prijestolnica stila i romantike, grad koji se smatra jednim od najelegantnijih i najsofisticiranijih na svijetu. Popnite se na Eiffelov toranj, posjetite Louvre ili uživajte u romantičnoj noćnoj vožnji rijekom.
Novo! EF je otvorio svoju školu u mirnom, a centralnom dijelu Pekinga!Želite li se upoznati sa kineskom tradicijom i istovremeno iskusiti uzbuđenje ubrzane kineske svakodnevice?
Perth je najsunčaniji grad Australije. Koračajte kroz rasvjetljen, moderan i pristupačan centar grada te istražite velik broj kafića, trgovina i restorana. Prokrstarite rijekom Swan i zaustavite se na ručku u obližnjim vinogradima. Uživajte u obližnjim plažama i svim ljetnim radostima.
Svi putevi vode u Rim. Studirajte talijanski u srcu Rima i naučit ćete ujedno i o rimskoj arhitekturi i umjetnosti kao i poslovni talijanski. Prošećite uz koloseum, ubacite novčić u fontanu Trevi, i nikako ne propustite vidjeti Michelangelove freske u Sikstinskoj kapeli.
Bay Area područje poznato je po sportskoj eleganciji, izuzetnim pogledima i sofisticiranom šarmu.
Ovaj obalni grad poznat je po zlatnim plažama koje su okružene visokim planinama i pruža idealno okruženje za učenje engleskog.
Učite engleski okruženi nataknutim prirodnim ljepotama, snijegom prekrivenim planinama i zelenim šumama. Olympia je poznata po živoj muzici, kafićima i lokalnoj umjetnosti.
Škola se nalazi u samom centru Shangai-a, grada koji je centar kineskog buisenessa. Iskusni učitelji EF-ove škole individualiziranim pristupom će vam pomoći da što brže i učinkovitije savladate mandarinski jezik.
EF škola na Malti u najljepšem je dijelu glavnog grada - St. Juliana. Udaljena je svega nekoliko koraka od predivne plaže i zato savršeno mjesto za učenje i odmor.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija