Strani jezici
Ukupno: 572
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Ispiti triju razina koji testiraju Vašu sposobnost korištenja engleskog u poslovnim situacijama. Ove ispite priznaju mnogi međunarodni fakulteti i kompanije.
Lokacije:
Ispit napredne razine - ako se dobro komunicira na engleskom za potrebe posla ili studija.
Lokacije:
Ispit vrlo napredne razine -ako je postignuta visoka razina znanja jezika i bez problema funkcionirate u gotovo svakoj situaciji u kojoj se govori engleskim jezikom.
Lokacije:
Ispit više srednje razine - nakon savladavanja pisane i govorne komunikacije na engleskom u nizu različitih situacija.
Lokacije:
Idealan ispit u slučaju da se pripremate za studij ili posao u zemljama odnosno kompanijama u kojima se govori engleski te ako se namjeravate odseliti u zemlju engleskog govornog područja. Rezultate ovog ispita priznaju, a često i zahtijevaju, sveučilišta, poslodavci, imigracijske uprave i međunarodna strukovna udruženja.
Lokacije:
Ispit osnovne razine znanja koji testira Vašu sposobnost komuniciranja osnovama pisanim i govornim engleskim jezikom.
Lokacije:
Ispit srednje razine znanja koji testira Vašu sposobnost snalaženja u svakodnevnim situacijama u kojima se govori i piše engleskim jezikom.
Lokacija:
Tečaj ruskog jezika verificiran je sukladno europskom referentnom obliku, CEF-u.
Lokacija:
Spada u indoeuropske jezike. Službeni je jezik Rusije, iako se smatra službenim jezikom i Bjelorusije, Kazahstana, Kirgistana, Moldavije, Južne Osetije i Abhazije.
Lokacije:
Ruski će Vas jezik osvojiti, zato pokušajte, isprobajte, budite drugačiji od drugih! Budite korak ispred ostalih pri sklapanju poslova, zapošljavanju, čitanju knjiga, gledanju filmova, snalaženju i upoznavanju novih prijatelja!
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija