Francuski jezik
Ukupno: 156
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Karlovac   Rijeka   Osijek   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
2 tjedna
Tečajevi traju dva tjedna, odnosno 10 radnih dana s 3 nastavna sata dnevno. Namijenjen je svima onima koji nisu u mogućnosti pohađati klasični tečaj tijekom godine. U kratkom roku možete naučiti osnove stranog jezika ili usavršiti jezik koji već govorite.
Lokacija:
Namijenjen je polaznicima koji već dosta dobro vladaju stranim jezikom, a željeli bi ga usavršiti. Naglasak je na ispravljanju gramatičkih struktura i sintakse. Grupe su do tri polaznika.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Ovo je specijaliziran tečaj za poslovni jezik. Naglasak je na poslovnoj komunikaciji i poslovnoj korespondenciji. Namijenjen je poslovnim ljudima koji u svakodnevnom radu imaju potrebu za korištenjem poslovnog stranog jezika ili su često u kontaktu sa stranim poslovnim partnerima.
Lokacija:
Pripreme za ispite za međunarodno priznate certifikate o znanju jezika.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Svrha radionica je postizanje izražajnosti i funkcionalnosti govora a namijenjena je novinarima, televizijskim djelatnicima, glumcima, poslovnim ljudima, profesorima.
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Cilj ovog tečaja je u kratkom vremenu, kroz strogo definiran i vođen program s polaznicima usvojiti i primjeniti određena stečena znanja.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Sokrat Classic® tečaj najčešći je odabir naših polaznika gotovo već jedno desetljeće.
Lokacija:
Sokrat Exclusive mini grupe dio su elitnog programskog paketa i ustrojene su po uzoru na vodeće svjetske lingvističke centre.
Lokacija:
Sokrat Optimum® još jedan je u nizu tečajeva koje su osmislili stručnjaci Sokratovog SFARM® Instituta.
Lokacija:
Trajanje:
4 mjeseca
Sokrat je prepoznao nove društvene trendove i obaveze koje iz toga slijede te za naše klijente već dugi niz godina organiziramo i specijalizirane programe koji se održavaju subotom.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija