Francuski jezik
Ukupno: 156
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Karlovac   Rijeka   Osijek   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Škola organizira tečajeve engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog, španjolskog, ruskog i latinskog jezika.
Lokacija:
U našem centru stoji vam na raspolaganju 8 jezika s 10 nivoa znanja stupnjevanih prema smjernicama Vijeća Europe.
Lokacija:
Škola za strane jezike Laureatus organizira tečajeve engleskog, talijanskog, njemačkog, francuskog, ruskog, španjolskog te hrvatskog jezika za strance.
Lokacija:
Tečajevi i instrukcije iz engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog i francuskog jezika za predškolski ili školski uzrast održavaju se u raznim terminima, radnim danom ili subotom.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Tečajevi koje nudimo prate suvremena metodička kretanja u nastavi jezika za mlade time su programirani su na sedamdeset školskih sati i podijeljeni na osam stupnjeva.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Ovaj program namijenjen je svima koji žele razviti sve jezične vještine – govor, čitanje, pisanje i slušanje.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Tečajevi koje nudimo prate suvremene metode kretanja jezika u nastavi za odrasle time su programirani su na sedamdeset školskih sati i podijeljeni na osam stupnjeva.
Lokacija:
Svaki tečaj ima svoje ciljeve koji su u skladu sa standardima Vijeća Europe i čine bit tečaja.
Lokacija:
Trajanje:
64 sata
Tečajevi su prilagođeni dječjoj dobi i prate njihov psihofizički razvoj, mogućnosti i interese, kao i suvremena metodička kretanja u nastavi jezika. Velika se pažnja posvećuje aktivnostima kojima se dopunjuje i obogaćuje nastavni plan i program te razvija dječja kreativnost i samostalnost u radu.
Lokacija:
Za polaznike tečajeva općeg jezika, a osobito mlađe generacije druženje je jedan od glavnih razloga učenja, kako s polaznicima u grupi, tako i s mladima širom svijeta. Upravo je Internet omogućio jedan od najpopularnijih načina komunikacije koji se pri učenju stranih jezika pokazao kao vrlo interesantan i koristan medij.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija