Opći engleski za mlade - priprema za međunarodne ispite

Ambicioznim polaznicima nudimo pripremne tečajeve za međunarodne ispite, prije svega KEY ENGLISH TEST (KET) i PRELIMINARY ENGLISH TEST (PET), koje tri puta godišnje organizira British Council.

KEY ENGLISH TEST (KET) – prvi korak za studente koji žele nastaviti s učenjem na višim stupnjevima. KET je namijenjen početnicima pa omogućava učeniku da stekne opće, temeljno znanje engleskog jezika. Ovaj ispit odgovara A2 jezičnoj razini.

PRELIMINARY ENGLISH TEST (PET) – procjenjuje komunikacijske sposobnosti u svakoj od četiri jezične vještine (čitanje, pisanje, govor i slušanje). Na ovoj razini učenik bi se trebao moći lingvistički nositi s nizom svakodnevnih situacija u kojima se od osobe zahtjeva poznavanje engleskog jezika kako bi se sporazumjela s izvornim i neizvornim govornicima u vlastitoj ili stranoj zemlji. Ovaj ispit odgovara B1 jezičnoj razini.

Kako bismo odgovorili potrebama mladih polaznika, nastavu smo prilagodili školskim smjenama. Jedan tjedan dolazite ujutro, a drugi tjedan poslije podne. Na tečajeve možete doći i navečer. I uvijek možete računati na neki zalogaj i prirodni voćni sok!

Tečajeve smo organizirali u dva semestra – proljetni (ispiti se održavaju u ožujku) i ljetni (ispiti se održavaju u lipnju). Tečaj traje od 15 do 22 tjedna.

U subotu prije roka za prijavu na ispit organiziramo pripremni ispit koji traje oko dva sata. Pripremni ispit, istovjetan pravom ispitu, pomoći će vam da odlučite jeste li spremni za pravi ispit. To je odlična prilika da provjerite svoje znanje i saznate koje su vam šanse za prolaznu ocjenu. Na tečaju ćete naučiti od čega se sve ispit sastoji i koji su uvjeti za prolaz.

Nastavnici „Eureka centra“ pokazat će vam strategije koje će vam pomoći da položite ispit. Također, „Eureka centar” će vam besplatno pomoći da se prijavite na ispit.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne