Berlitz Study Abroad

Lokacije
Vox Mundi d.o.o.
Amruševa 10
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-116
Fax: 01/4811-958
Zamislite da se pri povratku sa vašeg sljedećeg poslovnog putovanja u vašem džepu osim putovnice nađe i jedan novonaučeni strani jezik.

Zamislite da se pri povratku sa vašeg sljedećeg poslovnog putovanja u vašem džepu osim putovnice nađe i jedan novonaučeni strani jezik.

Boravak u stranoj zemlji je nesumnjivo najljepši i najuspješniji način upoznavanja njene kulture i učenja jezika. Program Berlitz Study Abroad® vama i vašim suradnicima nudi jedno od 29 privlačnih odredišta širom svijeta te tako čitav planet pretvara u vašu učionicu. Raznolik program poduke kombinira poduku vrhunskih nastavnika prema čuvenoj Berlitz metodi sa suvremenim knjigama i učilima. Možete odabrati željeni oblik nastave: malu grupu, individualnu poduku ili program Total Immersion ®.

Sudjelovanjem u programima Berlitz Study Abroad ® ili na ELS® jezičnim centrima, koji su u sklopu američkih sveučilišta, naučite jezik u najkraćem mogućem roku.

Zašto?
Zamislite samo kako ćete brzo usvajati riječi, savladavati izgovor i razumijevanje kad budete koristiti strani jezik naručujući u restoranu, u kupovini ili tražeći upute za snalaženje u gradu.

Berlitz Study Abroad ® ili ELS® su jedini programi takve vrste koji se pozivaju na snagu i iskustvo Berlitza, te stoga predstavljaju najučinkovitiji program učenja stranog jezika u inozemstvu. Usporedite napredak u učenju i iskustvo naših polaznika s ostalim programima te se sami uvjerite da naši programi nude najbolje.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: da
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne