Teen e-learning

Lokacije
Eduteka d.o.o.
Palmotićeva 64a
10000 Zagreb
Tel: 01/4839-039
Za polaznike tečajeva općeg jezika, a osobito mlađe generacije druženje je jedan od glavnih razloga učenja, kako s polaznicima u grupi, tako i s mladima širom svijeta. Upravo je Internet omogućio jedan od najpopularnijih načina komunikacije koji se pri učenju stranih jezika pokazao kao vrlo interesantan i koristan medij.

Dakle, što dobivaju polaznici tečaja kroz e-learning?

E-learning
ili online learning omogućava vođeno napredovanje kroz gradivo cijelog semestra, kako onima koji su dio gradiva propustili ili ga nisu sasvim savladali, tako i onima koji 'žele znati više'.

Kroz online prezentacije polaznici uvježbavaju riječi i strukture koristeći audio i video materijale, a zatim kroz posebno osmišljene vježbe, kvizove, igre i križaljke to gradivo vježbaju.

Kada učimo sami, ponekad nam je potrebno da nas netko malo 'potakne'. Upravo zato u Prospero e-learningu postoje forumi i chat. Neki od foruma namijenjeni su polaznicima iste razine tj. imaju zadanu temu na koju trebate odgovoriti (npr. napisati kratku razglednicu, predstaviti svog prijatelja ili napisati nešto o filmu/knjizi ili koncertu koji ste gledali/slušali). Sve to, naravno na stranom jeziku kojeg pohađate.

Osim ovih 'službenih' foruma postoji i zajednički forum za sve polaznike Prospero tečajeva gdje na stranom jeziku možete razgovarati s nekim o nekoj zajedničkoj temi, družiti se, a možda i steći novog prijatelja/prijateljicu!

Na raspolaganju vam je i chat, te ukoliko su vaši prijatelji slobodni u isto vrijeme kad i vi - ispričajte im npr. što ste danas radili!

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: da
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne