Pripremni tečajevi za polaganje međunarodnih certifikata FCE i CAE

Lokacije
Eduteka d.o.o.
Palmotićeva 64a
10000 Zagreb
Tel: 01/4839-039
Za uključivanje u pripremni tečaj kandidati trebaju položiti prijemni ispit s obzirom da je za upis na tečaj potrebna je određena razina predznanja jezika. Testiranje za uključivanje u pripremni tečaj vrši se prema Oxford Placement Testu.

Strani udžbenici koji se koriste u nastavi pisani su isključivo u cilju što uspješnijeg polaganje ispita.

Nastava se temelji na raznovrsnim tehnikama i aktivnostima koje razvijaju sve četiri jezične vještine (čitanje, pisanje, slušanje i govor) te se podiže opća razina tečnosti i točnosti govora. Osobita pažnja posvećuje se razvijanju vještine pisanja koja je posebno zahtjevna. Polaznici tečajeva testiraju se na prethodno korištenim ispitnim materijalima. Prema rezultatima postignutim na testovima, polaznici mogu sami pratiti svoje napredovanje što potiče motivaciju i zalaganje.

FCE - First Certificate in English

FCE je međunarodno priznati ispit za višu srednju razinu znanja engleskog jezika. Priznaje se u inozemstvu kao dokaz o znanju jezika prigodom zapošljavanja u trgovini i industriji, kao i za odnose s javnošću, bankovno poslovanje, hotelijerstvo i turizam.
Polaznici koji žele pohađati CAE trebaju imati položen odgovarajući placement test ili imati položen FCE.

Više informacija o certifikatima, polaganju i ispitima možete pronaći na http://www.britishcouncil.org/croatia-exams-cambridge

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne