Tečajevi jezika za tvrtke

Lokacije
Eduteka d.o.o.
Palmotićeva 64a
10000 Zagreb
Tel: 01/4839-039
Optimalno rješenje za male i velike tvrtke je organizacija tečaja u prostorijama poduzeća. Osim što se na taj način osigurava viši postotak prisustvovanja nastavi, iz tečaja polaznici dobivaju maksimalnu korist s obzirom da najjednostavnije usvajaju naučeno gradivo i usavršavaju komunikaciju upravo u onom kontekstu u kojem strani jezik svakodnevno i koriste.

U tom smislu, za poduzeća možemo organizirati tečajeve općeg jezika (za početno učenje i niže stupnjeve) ili poslovne komunikacije i jezika struke.

Poslovna komunikacija podrazumijeva usvajanje vještina koje polaznici svakodnevno trebaju u svom poslu (telefoniranje, dopisi, prezentacije, sastanci isl.).

 

Jezik struke podrazumijeva rad na temama koje su vezane za specifično područje djelatnosti. Takav tečaj temelji se na materijalima koji se izrađuju u suradnji s predstavnikom naručitelja ili samim polaznicima.

Ako Vaši djelatnici koriste strani jezik samo kroz specifične vještine, nudimo Vam kratke, jednodnevne ili dvodnevne tečajeve iz područja telefoniranja, sastanaka, prezentacija ili rješavanja problema (brainstorming).
Ovakve tečajeve predlažemo za tajnice, projektne, prodajne i marketing timove i management .

Osim učenja stranog jezika, na ovaj način djelatnici dodatno surađuju i diskutiraju u opuštenoj atmosferi, čime pridonose i izgradnji boljih odnosa i suradnje na svojim radnim mjestima.
 

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: da
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne