Intenzivni tečajevi općeg stranog jezika

Lokacije
Eventus animae d.o.o.
Palinovečka 19
10000 Zagreb
Tel: 01/3874-355, 0913874-355
Ponuda je namijenjena onima koji žele osvježiti svoje znanje i komunikacijske vještine a nemaju vremena tijekom godine, onima koji uče jezik kontinuirano i onima koji putuju u inozemstvo.

U našim moderno opremljenim i klimatiziranim prostorijama uz ljubazne i susretljive profesore, osiguran parking i dobro društvo vrijeme će brzo proći a vi ćete učiniti nešto korisno za sebe.

Mladi i stručni tim profesora škole stranih jezika Smart uvest će Vas u svijet stranih jezika. Nudimo Vam intezivne tečajeve općeg engleskog, talijanskog i njemačkog jezika u trajanju od 30 sati za sve koje žele u kratkom roku naučiti ili usavršiti znanje stranog jezika.

Tečaj je strukturiran tako da polaznici sami dolaze do zaključaka te tako brže i efikasnije svladavaju gramatičke cjeline. Posebnu pažnju posvećujemo usvajanju i obogaćivanju vokabulara i poboljšavanju govornih vještina. Polaznici će imati na raspolaganju dodatne izvorne materijale iz svijeta showbusinessa, mode, politike i svakodnevnog života te će naučeno moći primijeniti u simulacijama raznih zanimljivih situacija i slučajeva. Ako niste imali vremena ili mogućnosti pohađati klasični tečaj a strani jezik Vam je potreban u poslu ili svakodnevnom životu, na pravom ste mjestu.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne