EF - Bournemouth, Velika Britanija

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
Bournemouth je najpoznatije britansko ljetovalište u kojem ćete naći prekrasne pješčane plaže, bogate botaničke vrtove, te veselu i opuštenu atmosferu.

Novo renovirana škola samo je deset minuta od centra grada i od plaže, te 90 minuta vožnje vlakom od Londona. Nastavu možete pohađati minimum 2 tjedna i možete sami izabrati intenzitet nastave: 20, 26 ili 32 školska sata tjedno. Dolazak na odredište trebate planirati u nedjelju, a sa tečajem možete započeti svaki ponedjeljak. Povratak trebate planirati u subotu nakon završetka tečaja. Po dolasku u školu bit ćete testirani kako bi se utvrdio vaš nivo znanja jezika, i prema tome bit ćete smješteni u odgovarajuće grupe. Vaš razred imat će najviše 17 polaznika koji dolaze sa svih strana svijeta.

IZVAN-NASTAVNE AKTIVNOSTI…

Koordinatori aktivnosti svakodnevno organiziraju niz zanimljivih aktivnosti: posjete kinu i kazalištima, party na brodu, roštilj na plaži, aqua park, posjet sveučilištu, obilazak kulturnih znamenitosti, sportske aktivnosti, večernji izlazak... Sve što trebate učiniti je upisati se na vrijeme za aktivnost po vašem izboru.

DODATNI IZLETI…

Oxford, London, Paris, Bath, Stonehenge

SMJEŠTAJ:

- Smještaj u dvokrevetnoj sobi u obitelji sa polupansionom uključen je u cijenu programa
- Doplata za jednokrevetnu sobu u obitelji 39$ tjedno
- Dostupan rezidencijalni smještaj sa i bez obroka; cijene dostupne na upit

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne