EAC - Cobham, Reed`s school, Velika Britanija

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
Reed`s school nalazi se na sigurnom mjestu. Škola nudi razne mogućnosti, i osigurava dobru zabavu uz učenje engleskog jezika.

Škola se na nalazi na osiguranom i mirnom mjestu, stvorenom za ljetni tečaj.
Dolazak na odredište trebate planirati u nedjelju, a tečaj počinje svaki ponedjeljak. Povratak trebate planirati u subotu nakon završetka tečaja.
Ljetni tečaj uključuje 15 sati tečaja tjedno koji je podijeljen u 20 lekcija, svaka po 45 minuta. Tečajevi se fokusiraju na aktivnosti engleskog jezika, pogotovo na pričanje i slušanje, te na vokabular i gramatiku.
Po dolasku u školu bit ćete testirani kako bi se utvrdila vaša razina jezika kako bi vas se smjestilo u odgovarajuće grupe.
Predavanja se održavaju od ponedjeljka do petka između 9 i 12.30 svako jutro ili između 13.30 i 17.00 svako poslijepodne.

IZVAN-NASTAVNE AKTIVNOSTI

Škola nudi razne mogućnosti i aktivnosti: zatvoreni bazen, teniske terene, sportsku dvoranu i vrhunski opremljene predavaonice.

SMJEŠTAJ

Škola nudi standarni puni pansion. Za djecu od 9-16 godina osiguran je smještaj u kampusu, dok djeca od 14-16 godina mogu biti i u host obiteljima. Ukoliko su djeca zainteresirana za dodavanje nekog sporta kao tenis, nogomet, jahanje postoji i opciija EAC Plus.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne