EAC - University of London - King`s College, Hampstead, Velika Britanija

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
Hampstead je jedan od najpoznatijih predgrađa Londona, gdje žive uglavnom poznati. High Street nudi razne trgovine, te sa Parliament Hill-a pruža se divan pogled na centar Londona.

Dom i predavaonice dio su kompleksa King`s College. Sveučilišni dom se nalazi u tihoj zoni, 15 minuta hoda do Finchley Road podzemne željeznice koja je pak 10 minuta udaljena od samog centra Londona.
Dolazak na odredište trebate planirati u nedjelju, a tečaj počinje svaki ponedjeljak. Povratak trebate planirati u subotu nakon završetka tečaja.
Ljetni tečaj uključuje 15 sati tečaja tjedno koji je podijeljen u 20 lekcija, svaka po 45 minuta. Tečajevi se fokusiraju na aktivnosti engleskog jezika, pogotovo na pričanje i slušanje, te na vokabular i gramatiku.
Po dolasku u školu bit ćete testirani kako bi se utvrdila vaša razina jezika kako bi vas se smjestilo u odgovarajuće grupe.
Predavanja se održavaju od ponedjeljka do petka između 9 i 12.30 svako jutro ili između 13.30 i 17.00 svako poslijepodne.

IZVAN-NASTAVNE AKTIVNOSTI

Tokom tjedna, djeci su ponuđene različite aktivnosti koje su prilagođene obavezama djece kao što su sportske aktivnosti, lokalni izleti, karaoke, večernje igre, modni partiji.

DODATNI IZLETI

Cjelodnevni i poludnevni izleti po Londonu

SMJEŠTAJ

Smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama u studentskom domu

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne