EAC - Solihull, Solihull College, Velika Britanija

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
Solihull idealno mjesto za ljetne praznike nalazi se 5 kilometra od međunarodnog aerodroma Birminghama i 9 kilometra od samom grada Birminghama - drugog najvećeg grada u Velikoj Britaniji.

Škola se nalazi kampusu Blossomfield u Solihull Colegge, okružen parkovima i udaljen od centra nekoliko minuta. Solihull je energično mjesto i kombinacija arhitekture 15. stoljeća i novih trgovina i uređenih parkova.
Dolazak na odredište trebate planirati u nedjelju, a tečaj počinje svaki ponedjeljak. Povratak trebate planirati u subotu nakon završetka tečaja.
Ljetni tečaj uključuje 15 sati tečaja tjedno koji je podijeljen u 20 lekcija, svaka po 45 minuta. Tečajevi se fokusiraju na aktivnosti engleskog jezika, pogotovo na pričanje i slušanje, te na vokabular i gramatiku.
Po dolasku u školu bit ćete testirani kako bi se utvrdila vaša razina jezika kako bi vas se smjestilo u odgovarajuće grupe.
Predavanja se održavaju od ponedjeljka do petka između 9 i 12.30 svako jutro ili između 13.30 i 17.00 svako poslijepodne.

IZVAN-NASTAVNE AKTIVNOSTI

Tokom tjedna, djeci su ponuđene različite aktivnosti koje su prilagođene obavezama djece kao što su sportske aktivnosti, lokalni izleti, karaoke, večernje igre, modni partiji.

SMJEŠTAJ

Solihull College nudi smještaj na sveučilišnom kampusu za djecu u dobi od 12 do 18 godina, te također smještaj u host obitelji od 14 do 18 godina.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne