EAC - Stoke on Trent, Staffordshire University, Velika Britanija

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
Stoke on a trent je jedinstven grad, nastao od 6 različitih odvojenih gradova - poznati kao "The Potteries". Velika imena engleskog porculana nastao je ovdje., uključujući Wedgwood, Spode i Royal Doulton. Grad je idealno situiran u srcu Engleske i na taj način lako je doći do drugih destinacija poput Manchastera, Liverpoola i Chestera.

Kampus je udaljen 15 minuta šetnje od grada i ima razvijen servis različitih aktivnosti.
Dolazak na odredište trebate planirati u nedjelju, a tečaj počinje svaki ponedjeljak. Povratak trebate planirati u subotu nakon završetka tečaja.
Ljetni tečaj uključuje 15 sati tečaja tjedno koji je podijeljen u 20 lekcija, svaka po 45 minuta. Tečajevi se fokusiraju na aktivnosti engleskog jezika, pogotovo na pričanje i slušanje, te na vokabular i gramatiku.
Po dolasku u školu bit ćete testirani kako bi se utvrdila vaša razina jezika kako bi vas se smjestilo u odgovarajuće grupe.
Predavanja se održavaju od ponedjeljka do petka između 9 i 12.30 svako jutro ili između 13.30 i 17.00 svako poslijepodne.

IZVAN-NASTAVNE AKTIVNOSTI

Tokom tjedna, djeci su ponuđene različite aktivnosti koje su prilagođene obavezama djece kao što su sportske aktivnosti, lokalni izleti, karaoke, večernje igre, modni partiji.

SMJEŠTAJ

Smještaj standarni ili aprtmani za djecu u dobu od 12 do 18 godina.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne