EF - Cambridge University, Velika Britanija

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
Iskusite privilegirani svijet studenta Cambridge sveučilišta i pohađajte predavanja na prestižnom Clare College-u.

Clare College smješten je u srcu grada na privatnom posjedu. Nastavu možete pohađati minimum 2 tjedna a maksimum 8 tjedana tijekom ljeta, a intenzitet nastave je 30 školskih sati tjedno. Dolazak na odredište trebate planirati u nedjelju, a sa tečajem možete započeti samo na točno određene datume ovisno o dužini vašeg boravka. Povratak trebate planirati u subotu nakon završetka tečaja. Po dolasku u školu bit ćete testirani kako bi se utvrdio vaš nivo znanja jezika, i prema tome bit ćete smješteni u odgovarajuće grupe. Vaš razred imat će najviše 17 polaznika koji dolaze sa svih strana svijeta.

IZVAN-NASTAVNE AKTIVNOSTI

Koordinatori aktivnosti svakodnevno organiziraju niz zanimljivih aktivnosti: posjete kinu i kazalištima, posjet sveučilištu, vožnja rijekom Cam, piknik u parku, obilazak kulturnih znamenitosti, sportske aktivnosti, večernje izlaske... Sve što trebate učiniti je upisati se na vrijeme za aktivnost po vašem izboru.

DODATNI IZLETI

- London, Oxford, Brighton, Stonehenge

SMJEŠTAJ:

Clare College na svom posjedu ima i rezidencijalni smještaj za učenike, kao i blagovaonu za obroke. U cijenu programa uključen je smještaj u dvokrevetnoj sobi sa polupansionom (doručak i večera).

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne