ELS - Charlotte, North Carolina, SAD

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
ELS/Charlotte, North Carolina nalazi se u sklopu kampusa Queens University of Charlotte. Kampus se nalazi nedaleko centra grada, a opet dovoljno blizu plažama i Appalachian planinama da bi učenici mogli uživati u brojnim sportovima i rekreaciji.

ELS/škola u Charlotte nalazi se u kampusu Queens Universitya u vrlo sigurnom okruženju.
Charlotte u North Carolini je moderan poslovni grad. To je jedan od najčišćih i najljepših gradova na američkom jugu, a istovremeno su troškovi života u ovom gradu prilično niski.

POSEBNE MOGUĆNOSTI ŠKOLE

Polaznici tečaja koji su na naprednoj razini poznavanja jezika imaju mogućnost pohađati neke od kolegija na sveučilištu ili steći iskustvo u stažiranju u suradnji sa Queens Career Center.
Queens University nudi brojna područja poput poslovne administracije, marketinga, računovodstva, informatologije, ekologije i zdravtsva (smjer za medicinske sestre).
Polaznici tečaja imaju pristup svim sadržajima kao i studenti. Neki od sadržaja su bežični internet, knjižnica, teretana, ambulanta, unutarnji bazen, teniski tereni i atletska staza.

IZLETI, RAZGLEDAVANJE, SPORT

Blaga klima u ovom gradu omogućuje studentima rekreaciju tijekom cijele godine. Neki od dostupnih sportova su košarka, automobilske trke, rafting, planinarenje, plivanje, surfanje...

DODATNE OPCIJE

Smještaj je moguć u studentskom domu i u host obiteljima. ELS također pomaže polaznicima u pronalasku apartmanskog smještaja u blizini sveučilišta.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne