Ljetne radionice engleskog za djecu

Lokacije
Byron d.o.o.
Budicin Pina 25
52100 Pula
Tel: 052/211-013
Fax: 052/211-013
Tematske su, vrlo zabavne i popularne, samo na jednom jeziku (engleski, francuski, talijanski) ili kao kombinacija bilo koja dva od navedenih jezika.

Programski su raznovrsne primjenjujući sport, yogu, crtanje, ples, salon ljepote, dramu i pripremu zdravog jednostavnog obroka.

Ljetne radionice engleskog za djecu BTCW i BOS (7-13 g.)
Sve radionice kombiniraju engleski sa veoma zanimljivim temama za djecu i iznimnim vokabularom koji se usvaja s lakoćom. Svi polaznici dobivaju Certifikat i Gazetu radionice.

BEFW - Elves & Fairies Workshop je iznimno zanimljiva radionica o vilama i vilenjacima koja obrađuje dijelove tijela ljudi i životinja, aromatično bilje, voće i povrće, zdrave recepte i ekološko ponašanje.Nastavni materijal i voćna marenda je uključena u cijenu.
Trajanje: 5 dana x 120 minuta.

BTCW - Byron Tiger Cub Workshop je radionica više prilagođena mladjem uzrastu, kombinira niz zanimljivih interaktivnih tema, yogu, pravilno disanje i prehranu - voćni kebab, važne praktične stvari u svakodnevnom životu, važne telefonske brojeve, malo samoobrane, prijateljstvo, ponašanje s nepoznatim osobama i sl.
Trajanje: 5 dana x 120 minuta.

BOS - Byron Orange Submarine je radionica namijenjena djevojčicama koje se još uvijek rado igraju s lutkicama. Kombiniramo zabave, čitanje, glumu, ples, pjesmu, pisanje dnevnika, bon-ton, dobronamjerno ogovaranje ali i kako napraviti zdrav zalogaj ili pita-pizzu te što učiniti ako nam se netko smije. Za male gospođice se svakodnevno služi voćna marenda u vrtu.
Trajanje: 10 dana x 120 minuta.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne