Poslovni tečaj engleskog jezika

Lokacije
Inicijativa
Radićeva ulica 15/1
10000 Zagreb
Tel: 01/4818-542
Fax: 01/4828-819
Ulica Domovinskog rata 20
21000 Split
Tel: 021/582-435, 091/4818-541
Na ovim tečajevima uče se osnove poslovne komunikacije.

Kreiramo posebne tečajeve u skladu sa vašim potrebama u malim grupama od najviše šest osoba. U tu svrhu točan sadržaj svakog tečaja dogovara se između studenata i profesora prije samog početka.

Kao dio naše ponude poslovnog engleskog organiziramo tečajeve posebno namijenjene studentima odnosno onima koji se žele prvi put zaposliti i nemaju praktičnog poslovnog iskustva.

Nove grupe polaznika u INICIJATIVI otvaraju se stalno, omogućavamo da se novi polaznici stalno uključuju u grupe koje odgovaraju njihovoj razini predznanja, upisi su tijekom cijele godine. Prilikom upisa u naše tečajeve obavljamo kratko testiranje predznanja engleskog jezika budućeg polaznika, kako bismo bili sigurni da će svaki polaznik pohađati grupu koja je prilagođena njegovim potrebama. Nakon što odredimo Vaše predznanje, pozivamo Vas da besplatno isprobate prvih tjedan dana našu metodu, time Vam, zapravo, osiguravam kvalitetu onoga što ćete dobiti na našim tečajevima, a tako i iz prve ruke možete vidjeti o čemu se radi.

Semestar u INICIJATIVI traje od listopada do sredine veljače, a slijedeći semestar počinje sredinom veljače i traje do kraja lipnja, kada nastupa razdoblje ljetnih praznika, tijekom kojeg organiziramo ljetne tečajeve intenzivnog tempa.

Cijena tečaja određena je po broju odslušanih satu, budući da su upisi kroz čitavu godinu. Ovisno o datumu početka tečaja, broji se ukupan broj sati koji će se odslušati, a ovisno o tome i cijena tečaja.

 

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne