Projektni menadžment

Lokacije
Visoka škola za poslovanje i upravljanje Baltazar Adam Krčelić
Vladimira Novaka 23
10290 Zaprešić
Tel: 01/3310-321
Program studija na ovoj Visokoj školi koncipiran je slično kao programi suvremenih europskih koledža.

Kroz specijalistički diplomski stručni studij Projektni menadžment obrazujemo Vas i osposobljavamo za pripremu i vođenje projekata u projektno usmjerenim poduzećima, složenijih znanstveno-istraživačkih projekata, projekata u javnom sektoru, za organizaciju cjelovitog projektnog rada u organizacijama u kojima će se projekti ostvarivati.

Završetkom specijalističkih diplomskih stručnih studija stječe se stručni naziv stručni specijalist projektnog menadžmenta ili stručni specijalist komunikacijskog menadžmenta, 120 ECTS bodova i dopunska isprava o studiju (diploma supplement) kao dodatak diplomi.

Ova je Visoka škola u suradnji s Institutom Ruđer Bošković projektirala i pokrenula specijalistički diplomski stručni studij Projektni menadžment uz potporu velikih tvrtki i ministarstava, uvažavajući sljedeće potrebe:

U sadašnjoj sve većoj dinamici poslovanja koju prate nastojanja za postizaje veće konkurentnosti, rastu potrebe za uspješnim izvođenjem projekata. To važi za poduzeća koja svoju strategiju i druge poslovne i razvojne planove izvode projektima rasta i razvoja. Projekti rasta odnose se na projekte uvođenja novih proizvoda, tehnologije, znanstveno-istraživačke projekte, projekte osvajanja tržišta i druge investicijske projekte, a projekti razvoja na projekte razvoja kadrova, informatizacije poslovanja, organizacije, projekte poslovnih integracija itd. Za uspješnu pripremu projekata te izvođenje svakako je potrebna projektna organizacija, koja djeluje u svim fazama od strategijske pripreme projekata do kraja i tako ovladava projektnim procesom. Vođenje projekata, koje može biti u odnosu na organizaciju poduzeća i vrstu projekata organizirano na različite načine, zahtijeva organizacijska rješenja za uspješni projektni menadžment i osposobljene projektne menadžere.

Specijalistički diplomski stručni studij

Završetkom specijalističkog diplomskog stručnog studija Projektni menadžment, na 180 ECTS bodova iz preddiplomskog studija dodaje se 120 ECTS bodova, što je ukupno 300 ECTS bodova.

Modularni 2-godišnji specijalistički program prema Bolonjskom procesu.

Mogućnost izbora programskih modula:

  • Projektni menadžment u poduzećima
  • Projektni menadžment u javnoj upravi
  • Projektni menadžment znanstveno-istraživačkog rada

Stručni naziv: Stručni/a specijalist/ica projektnog menadžmenta (struč.spec.oec.)

Školarina

Visoka škola za poslovanje i upravljanje je privatna visoka škola koja se financira isključivo iz vlastitih sredstava (školarina).

Svi studenti specijalističkih diplomskih stručnih studija plaćaju godišnju školarinu u iznosu od 18.000,00 kuna, uz mogućnost plaćanja školarine u 6 rata.

Mogućnost plaćanja školarine u šest rata.

Prilikom upisa uplaćuje se 1. rata školarine u iznosu od 3.000,00 kn, a ostatak se uplaćuje u pet jednakih rata. Dinamika plaćanja rata školarine regulirana je ugovorom o školovanju kojeg potpisuje student prilikom upisa.

Studenti kojima troškove školovanja plaća poslodavac dužni su prilikom upisa priložiti potvrdu ili odluku o plaćanju studija od strane poslodavca, a uplata školarine vrši se jednokratno prema ispostavljenom računu.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: da
  • Certifikat: da
  • Uvjerenje: da
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne