Komunikacijski menadžment

Lokacije
Visoka škola za poslovanje i upravljanje Baltazar Adam Krčelić
Vladimira Novaka 23
10290 Zaprešić
Tel: 01/3310-321
Program studija na ovoj Visokoj školi koncipiran je slično kao programi suvremenih europskih koledža.

Kroz specijalistički diplomski stručni studij Komunikacijski menadžment obrazujemo Vas i osposobljavamo za razvijanje, organiziranje i upravljanje korporativnim i drugim komunikacijama, upravljanje poslovnim i drugim informacijama, za komuniciranje s javnošću, vođenje poslovnih, marketinških i komunikacijskih akcija, kampanja, promocija, prezentacija itd.

Završetkom specijalističkih diplomskih stručnih studija stječe se stručni naziv stručni specijalist projektnog menadžmenta ili stručni specijalist komunikacijskog menadžmenta, 120 ECTS bodova i dopunska isprava o studiju (diploma supplement) kao dodatak diplomi.

Ova je Visoka škola u suradnji s Institutom Ruđer Bošković projektirala i pokrenula specijalistički diplomski stručni studij Projektni menadžment uz potporu velikih tvrtki i ministarstava, uvažavajući sljedeće potrebe:

Zbog narasle potebe u našoj suvremenosti globalizacije i informatizacije za pravodobnom obaviještenošću javnosti o svim vitalnim procesima u području politike, gospodarstva, kulture, športa i u različitim društvenim službama i organizacijama, naravno, nametnula se i urgentna potreba za obrazovanim ljudima za taj posao - komunikacijskim menadžerima, tj. menadžerima za odnose s javnošću. U svijetu već postoje obrazovne ustanove koje na interdisciplinarnim, prije svega društveno-humanističkim znanstvenim ustanovama obrazuju upravo takve stručnjake. Slijedeći te potrebe i iskustva u svijetu, i mi smo organizirali takav studij na razini diplomskog specijalističkog studija po Bolonjskome procesu, s primjerenim programom i kvalificiranim nastavnicima. Time smo zaključili i naš modularni sustav studiranja omogučujući tako našim studentima dodiplomskih studija - menadžerima u kulturi i poslovnim tajnicima u prvom redu - nastavak studiranja po modularnoj vertikali.

Specijalistički diplomski stručni studij

Završetkom specijalističkog diplomskog stručnog studija Komunikacijski menadžment, na 180 ECTS bodova iz preddiplomskog studija dodaje se 120 ECTS bodova, što je ukupno 300 ECTS bodova.

Stručni naziv: Stručni/a specijalist/ica komunikacijskog menadžmenta (struč.spec.oec.)

Školarina

Visoka škola za poslovanje i upravljanje je privatna visoka škola koja se financira isključivo iz vlastitih sredstava (školarina).

Svi studenti specijalističkih diplomskih stručnih studija plaćaju godišnju školarinu u iznosu od 18.000,00 kuna, uz mogućnost plaćanja školarine u 6 rata.

Mogućnost plaćanja školarine u šest rata.

Prilikom upisa uplaćuje se 1. rata školarine u iznosu od 3.000,00 kn, a ostatak se uplaćuje u pet jednakih rata. Dinamika plaćanja rata školarine regulirana je ugovorom o školovanju kojeg potpisuje student prilikom upisa.

Studenti kojima troškove školovanja plaća poslodavac dužni su prilikom upisa priložiti potvrdu ili odluku o plaćanju studija od strane poslodavca, a uplata školarine vrši se jednokratno prema ispostavljenom računu.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: da
  • Certifikat: da
  • Uvjerenje: da
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne