PADI Junior Scuba Diver

Lokacije
Ronilački centar Blue planet
Masarykov put 20
20000 Dubrovnik
Tel: 091/8990-973
Fax: 098/991-362
Razmišljaš o tome da na svom slijedećem ljetovanju stekneš svoju ronilačku kvalifikaciju, no strah te je da nećeš imati dovoljno vremena za sudjelovanje na kompletnom ronilačkom tečaju? Od sada postoji za to specijalno za tebe razvijeni, brzi i jednostavan program!

Ovo je tvoja prilika da klizneš u par peraja, nabaciš ronilačku masku i proživiš napetu postolovinu, koja će ti uzimati samo malo od tvog vremena.

Zašto postoji PADI Scuba Diver?
PADI Scuba Diver je jedan od ronilačkih breveta u početnickom rangu, koji je idealan za turiste ili za ljude koji žele napraviti samo par ronjenja na godinu.
Kao podprogram PADI Open Water Diver programa, PADI Scuba Diver razina omogućuje ti u što kraće vrijeme, brzo i jednostavno brevetiranje, odnosno mogućnost da postaneš licencirani ronilac. Ukoliko posjeduješ PADI Scuba Diver brevet, PADI Divemaster, Assistant Instructor, Instructor ili jedan profesionalac u ronjenju sa još višom kategorijom, mogu te na tvom slijedećem godišnjem odmoru ili ronilačkom putovanju, uz direktan nadzor povesti sa sobom na ronjenje.

Što se očekuje od mene, da bi mogao sudjelovati u tečaju?
Svaka osoba, koja je dobrog zdravlja, i u dovoljno dobroj formi te koja se dobro osjeća u vodi, može dobiti PADI Scuba Diver brevet. Ukoliko imaš izmedu 10 i 14 godina ili imaš dijete te dobi – za to imamo PADI Junior Scuba Diver program.
Minimalna starosna dob: 10 godina.

Što cu nauciti?
U toku tečaja steći ćeš osnove ronjenja sa autonomnom ronilačkom opremom, uključujući ronilačku opremu i ronilačke tehnike. Tvoj završetak kao PADI Scuba Diver dostići češ tako da sudjeluješ na ronjenjima u ograničenim vodama i predavanjima za razvoj teoretskog znanja te nakon dva ronjenja u otvorenim vodama (u moru ili jezeru).

Koliko traje tečaj?
PADI programi se temelje na ucinku rada, to znaci da učiš svladavanje vještina tečaja korak po korak i na taj način napreduješ. Ovo ti omogućava da učiš toliko brzo ili polagano, a da se ipak ugodno osjećaš.

Što mi je potrebno?

  • PADI Open Water Crew-paket
  • PADI Open Water video ili DVD
  • Ronilačka knjižica

Što slijedi nakon ovog tečaja?
Nakon što si uspješno završio PADI Scuba Diver tečaj, bilo bi poželjno da se kao ronilac dalje obučavaš i težiš za dobivanjem PADI Open Water Diver breveta, s kojim ti se otvaraju daljnje ronilačke mogućnosti. Da bi započeo sa svojom ronilačkom pustolovinom, kontaktiraj još danas tvoj PADI Dive Center ili Resort i raspitaj se o PADI Open Water Diver programu!

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: da
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne