Računovodstvo - Računovodstvena akademija

Lokacije
Excel Computers d.o.o.
F. Krežme 8
31000 Osijek
Tel: 031/204-500
Prema istraživanju tržišta rada, uz prekobrojnost knjigovođa, evidentiran je i nedostatak računovodstvenih stručnjaka. Državno visokoškolsko obrazovanje je dugotrajno i budućim računovođama najčešće ne daje dovoljna praktična znanja. S druge strane, brojni knjigovodstveni seminari daju premalo, ne stvaraju računovođe, već obrazuju knjigovođe za biro za zapošljavanje.

ŠTO JE RAČUNOVODSTVENA AKADEMIJA? Sustav pojedinačnih stručnih seminara - kolegija koji funkcioniraju i samostalno (uz upis u radnu knjižicu), no tek kao ukomponirana cjelina, brzo i efikasno Vam pružaju sva teoretska i aktualna praktična znanja i od Vas stvaraju stručnjaka u računovodstvenoj struci. To jamče naši predavači koji uz teoretska znanja, posjeduju iznimno ISKUSTVO NA STVARNOM TRŽIŠTU. Zarađuju na tržištu i priznati su od tržišta. Priznale su ih stotine komitenata, prijašnji polaznici seminara, poduzeća koja skupo plaćaju njihove usluge, privatne visoko školske ustanove...

ŠTO JE STEP BY STEP SUSTAV? Po želji možete upisivati i pojedinačne seminare - kolegije, napredovati korak po korak, brzinom koja Vama odgovara, upisivati pojedinačna zanimanja u radnu knjižicu. Konačnim polaganjem zadnjeg ispita steći ćete i CERTIFIKAT RAČUNOVODSTVENE AKADEMIJE. Na putu do certifikata priznat ćemo Vam i prije, odnosno i drugdje pohađane seminare, već stečena uvjerenja, a uz provjeru, prihvatit ćemo i prije usvojena znanja.

Postanite traženi i dobro plaćeni računovodstveni stručnjak!

OBAVEZNI KOLEGIJI:

  1. Operater na računalu
    Osnovna informatička znanja, Windows, Word, Excel, Internet. Naglasak na znanja potrebna računovođama. Upis zanimanja u radnu knjižicu.
  2. Knjigovođa
    Polaznici usvajaju početna teorijska znanja, te praktične vještine vođenja poslovnih knjiga i izvješćivanja na profesionalnom poslovnom programu FIRMA2000. Ovaj kolegij osposobljava za samostalno vođenje računovodstva za manja poduzeća ili obrt. Upis zanimanja u radnu knjižicu.
  3. Voditelj računovodstva
    Zahtjevi poslodavaca prema računovođama sve su veći. Ovaj kolegij predstavlja kvalitetnu nadogradnju osnovnim knjigovodstvenim znanjima. Obrađuje specifičnosti računovodstava pojedinih djelatnosti. Upis zanimanja u radnu knjižicu.
  4. Upravljanje troškovima
    Cilj poslovnog subjekta je ostvarivanje i povećanje dobiti. Na taj cilj svakodnevno utječu prihodi, rashodi i troškovi. Kontrola efikasnosti upravljanja pojedinim dijelovima imovine kao i cijelim poslovnim procesom prioritetan je zadatak svakog poslovnog subjekta.
  5. Revizija
    Vlasnici kapitala trebaju realnu i objektivnu informaciju o stanju svojih dionica ili udjela. Seminar odgovora na mnoga pitanja i ukazuje na sve bitno što računovođa mora znati o reviziji.

IZBORNI KOLEGIJ:

  • Računovodstvo za poduzetnike
    Svrha kolegija je naučiti računovođu govoriti jezikom koji će razumjeti i poduzetnik. Kako razmišlja manager, što ga zanima, kako ćemo ga izvješćivati?
  • Knjigovodstvo za Obrtnike
    Evidentiranje poslovnih događaja i vođenje poslovnih knjiga obrtnika, status u svezi PDV-a, poslovno izvješćivanje i rokovi.
  • Knjigovodstvo za OPG
    Upoznajte na jednom mjestu propise koji definiraju djelovanje OPG-a, prednosti upisa u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, što su državne potpore, koje su obveze OPG-a glede evidencija, poslovnih knjiga i izvješćivanja

Napomene:

a) prije stečeni certifikati i znanja se priznaju i prihvaćaju
b) mogućnost upisa pojedinačnih kolegija

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: da
  • Certifikat: da
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne