Ugradnja umjetnih noktiju - Gel tehnika

Lokacije
Tara Centar
Aleja pomoraca 15
10020 Zagreb
Uvijek njegovani nokti što prirodnijeg izgleda san je svake žene. No mnoge od njih nisu u mogučnosti same ili u nekom centru redovito njegovati svoje ruke.

Zbog toga je ugradnja umjetnih noktiju idealna metoda kojom će svaka klijentica imati njegovane i prirodne nokte u svakoj prilici. Kako metoda ugranje umjetnih noktiju postoji na hrvatskom tržištu već 15-tak godina, klijenti postaju sve zahtijevniji, te traže vrhunsku kvalitetu. Stoga smo mi u Tara Centru osmislili edukaciju kojom čete biti u mogučnosti dati vrhunski tretman na veliko zadovoljstvo svojih klijentica.

Prvi dan
UGRADNJA NOKTIJU - TIPSE
Tipse su plastični nastavci koji pod određenim brojem postavljamo na sam vrh prirodnog nokta. Važno je da nastavak savršeno sjedne(od ruba do ruba) i da se bez mjehurića zraka priljubi uz prirodni nokat. Koristimo ga kod nepravilnog oblika prirodnog nokta. Prirodan nokat je potrebno obraditi i skratiti. Tipsa predstavlja žljebić po kojem nokat u pravilnom obliku raste u dužinu. Klještima skratimo tipsu na željenu dužinu, zatim rašpicom obradimo u ravninu s prirodnim noktom. Po želji klijenta tada iscrtamo french. Na tako obrađeni nokat nanosimo gel. Polimeriziramo ga u lampi. Slijedi konačna obrada. Gel uz kožicu je potrebno dobro obraditi kako ne bi ulazio zrak.
Za prvi dan potreban je jedan model.

Drugi dan
UGRADNJA NOKTIJU - ŠABLONE
Ako su prirodni nokti pravilnog oblika i dovoljno dugi da se može postaviti šablona, odabrat ćemo ovu metodu. Ova je tehnika veoma bitna jer rad sa šablonama pomaže kod mjesećnog geliranja i manje oštećuje prirodan nokat. Kod ove metode uvijek koristimo barem "milki french" jer bi u suprotnom vrh ostao proziran.Nokat se lagano obrađuje,samo da se ne sjaji.Ispod nokta se postave šablone i gelom se izgradi pravilna dužina i širina nokta.

Treći dan
Najbolje nakon dva tjedna
MJESEČNO GELIRANJE - NJEGA NOKTIJU
Nokti su izrasli zajedno sa gelom. Uz kožicu se vidi izrast. Postojeći gel stanjujemo, poravnavamo sa prirodnim noktom. Nokte koji su stanjeni ili preuski popravljamo sa šablonom, zatim ponovo obradimo. Ponovimo french.Zatim premažemo gel preko cijelog nokta. To ponavljamo svakih 3-4 tjedna.
Modeli moraju biti isti koji su bili na početku.

Četvrti dan
UGRADNJA GELA NA IZGRIŽENE NOKTE
Cilj je povećati ploču nokta.
Model sa noktima izdeformiranim od griženja.

Peti dan
PEDIKURA, NJEGA STOPALA, GELIRANJE NOKTIJU NA NOGAMA
Potrebno imati jednog modela

Tečajeve mogu pohađati fizioterapeuti (srednj i viši), kozmetičari, maseri, aroma i fito terapeuti, med.sestre i sve osobe srodnih zanimanja.

Tečajeve organiziramo u svom prostoru ili dolazimo u Vaš ovisno o dogovoru.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: da
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne