Intenzivni tečaj engleskog - Oxford English akademija

Lokacije
Euroclub d.o.o.
Zvonimirova 16a
21210 Solin
Tel: 021/483-055
Intenzivni tečaj Engleskog jezika od 20 jutarnjih+5 popodnevnih školskih sati vode izvorni govornici i profesori engleskog jezika iz cijelog svijeta. Koristi se originalna literatura Oxford, Cammbridge i Longman University Press-a. Grupe su podijeljene prema uzrastu i predznanju.

Prvi dan prolaze inicijalni test provjere znanja, nakon čega još imaju mogućnost promijeniti stupanj u viši ili niži. Nastava se izvodi na otvorenom, uz poseban naglasak na komunikaciju – igre, pjesme, zabavne aktivnosti, rad u paru, grupni rad... Uz sve to, prvi nastavni blok sadrži i gramatičke strukture. Popodnevni blok je zabavni sat, obično aktivnost za grupu kao cjelinu u kojoj svi uživaju.

Na koncu ljetnog kampa za djecu i mlade, piše se završni test nakon kojega svi studenti dobijaju certifikate.

Ovaj program se snažno preporuča svoj djeci do 9 godina, budući da njihovo znanje jezika u pravilu još nije dovoljno za pratiti ostale programe u kojima je dobna razlika puno veća. Također, s ovim grupama rade profesori kojima je dodatno pojačana briga o djeci – kako u vrijeme nastave, tako i u slobodno vrijeme, posebno prije spavnja i nakon ustajanja. Da bi se prilagodili situaciji, program za najmlađe je Junior mix Oxford radionice i svih ostalih programa koji su im zanimljivi. Tako će se tu naći elementi i sporta, Špijunske akademije, Holiwood akademije i Art & Fashion akademije.

Osim engleskog jezika, polaznici mogu u prva tri termina odabrati I Učenje Španjolskog, Njemačkog ili Talijaskog jezika. Nastava će se tada provoditi na odabranom jeziku, ali slobodno vrijeme se I dalje odvija na službenom jeziku – engleskom!

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne