Ostalo
Ukupno: 167
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Split   Dubrovnik   Slavonski Brod   Rijeka  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Već od 10 god. starosti - junior
Lokacija:
Ovim tečajem razvijate svoje daljnje znanje i kvalifikacije, kao već gotovi DIVEMASTER-i, u asistenta instruktora pri obuci i učitelja ronjenja.
Lokacija:
Jednostavno SUPER! Za cool djecu, koja traže zabavu i pustolovinu, PADI ima pripremljeno posebno iznenađenje. Bubblemaker ronilačko iskustvo!
Lokacija:
U ovom programu nudimo mogućnost za djecu od 8 godina.
Lokacija:
Trajanje:
3 sata
Za svakoga, tko još nikada nije ronio, nudimo tzv.uvodna ronjenja, kako bi vam omogućili da saznate kako uopće ronjenje izgleda i kakav je osjećaj zaroniti u bogatstvo našega podmorja.
Lokacija:
Trajanje:
3 sata
Novi Discover Scuba Diving–program ti otvara vrata u potpuno novi svijet. U fascinirajuci svijet plavog planeta.
Lokacija:
Trajanje:
10 dana
Tvoju obuku za PADI ronilačkog instruktora započinješ s PADI Divemaster tečajem. Za to je potreban uspješan završetak PADI Advanced Open Water i Rescue Diver tečaja.
Lokacija:
Kao DIVEMASTER (u slobodnom prijevodu–majstor u ronjenju), ulazite u svijet ronilaca profesionalaca.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Ovaj tečaj omogučiti će vam, u samo dva dana, nova iskustva, koja će uz već postojeća, utkati više sigurnosti u vaša ronjenja:
Lokacija:
Trajanje:
2-3 dana
Razmišljaš o tome da na svom slijedećem ljetovanju stekneš svoju ronilačku kvalifikaciju, no strah te je da nećeš imati dovoljno vremena za sudjelovanje na kompletnom ronilačkom tečaju? Od sada postoji za to specijalno za tebe razvijeni, brzi i jednostavan program!
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija