Ostalo
Ukupno: 167
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Split   Dubrovnik   Slavonski Brod   Rijeka  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
1 mjesec
Plivanje za bebe program je namjenjen roditeljima i djeci do 4 godine.
Lokacija:
Poštovani roditelji, pozivamo Vas da nam se obratite za poduku, usvajanje vještina učenja i pamćenja i druge oblike pomoći u učenju Vašem djetetu.
Lokacija:
Program osposobljavanja namijenjen je fizičkim osobama koje namjeravaju obavljati ugostiteljsku djelatnost prema Pravilniku o vezanim i povlaštenim obrtima.
Trajanje:
16 sati
Cilj seminara je neposredna priprema polaznika za polaganje PMP ispita. Na seminaru se obrađuju teme iz PM BOK-a, osnovnog materijala koji treba savladati za pripremu ispita, prolaze se karakteristična pitanja i analiziraju odgovori.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Lingoteka tečajeve za djecu vode izvorni govornici ciljanog jezika, a jezike se uči u grupama koje su dovoljno male da svakom djetetu pružaju pregršt prilika za sudjelovanje. Svjesni važnosti učenja jezika, u Lingoteci smo pomno osmislili i pažljivo pripremili tečajeve stranih jezika u kojima će naši polaznici postići mjerljiv napredak u znanju stranog jezika već od najranije dobi. Tečajevi i metode podučavanja posebno su prilagođeni dobi naših polaznika.
Lokacija:
S profesorima - izvornim govornicima možete birati opće tečajeve jezika ili pripremne tečajeve za Cambridge ispite. Organiziramo i debatne tečajeve, kao i tečajeve posebnih vještina. Lingoteka Teens tečajevi idealni su za mlade koji žele učiti jezik na zanimljiv i dinamičan način i u izazovnom okruženju. Profesori vode računa o interesima svojih polaznika i u skladu s time prilagođavaju tečaj.
Lokacija:
Trajanje:
4 sata
Informiranje pedijatara, odgajatelja, učitelja i ostalih stručnjaka srodnih profila o najčešćim govorno-jezičnim teškoćama, njihovim manifestacijama te načinima rehabilitacije praćeno primjerima iz prakse.
Lokacija:
Prodavači i trgovački demonstratori prodaju robu u trgovačkim društvima na veliko i u maloprodaji te objašnjavaju upotrebu i kvalitetu robe.
Lokacija:
Prodavači i trgovački demonstratori prodaju robu u trgovačkim društvima na veliko i u maloprodaji i objašnjavaju upotrebu i kvalitetu robe.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija