Ostalo
Ukupno: 167
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Split   Dubrovnik   Slavonski Brod   Rijeka  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Nakon deset godina iskustva u organiziranju komercijalnih jedriličarskih aktivnosti i obučavanja mornarskih i jedriličarskih vještina odlučili smo se ponovo pokrenuti nešto novo u Hrvatskoj – tečaj jedrenja na malim brzim i stabilnim katamaranima Hobie cat 16.
Lokacija:
Polaznici će nakon seminara razumjeti temeljna svojstva IKT-a, posebno s obrazovnog aspekta.
Lokacija:
Polaznici će nakon seminara uočavati promjene u društvu koje potiču promjene u formalnom obrazovanju kao i promjene koje ga zaobilaze.
Lokacija:
Trajanje:
10 sati
Intenzivni tečaj plivanja izvodi se u dva djela a namjenjen je djeci uzrasta 4 - 7 godina s ciljem prilagodbe na kretanje u dubokoj vodi i učenje pravilnog plivanja.
Lokacija:
Kreativna radionica podrazumijeva likovnu radionicu koja se sastoji od slikanja, crtanja, modeliranja plastelina, oblikovanja papira uz korištenje različitih tehnika i materijala.
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Cilj seminara je unaprijediti polaznikovo znanje o pisanju.
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Cilj seminara je unaprijediti polaznikovo znanje o pisanju.
Lokacija:
Dijete treba čisto izgovarati sve glasove, jer u protivnom ako dijete radi kakve supstitucije(zamjene),omisije(ispuštanja) ili distorzije(iskrivljenja) u izgovaranju,tada dijete može krivo čitati i pisati riječi-kako izgovara i napiše riječ krivo.
Lokacija:
Trajanje:
36 sati
Mala škola plivanja namjenjen je djeci starijoj od 4 godine ciljem prilagodbe na vodu i usavršavanja plivanja.
Lokacija:
Trajanje:
36 sati
Manipulacija predmetima - sportskim rekvizitima i učenje plivanja treći je od šest stupnjeva Male akademije namjenjen djeci uzrasta od 4 - 5 godina.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija