Ostalo
Ukupno: 167
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Split   Dubrovnik   Slavonski Brod   Rijeka  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
1-2 sata
Nakon završetka Advanced Open Water Diver tečaja, Rescue Diver naobrazbe, Emergency First Response tečaja kao i najmanje 5 Specialty tečajeva imaš pravo zahtijevati razinu Master Scuba Diver.
Lokacija:
Završavanjem programa polaznici stječu srednju stručnu spremu – zanimanje: mesar.
Lokacija:
Mirovni Studiji su jedinstven, jednogodišnji neformalni program obrazovanja za mir, nenasilje i aktivne građane. Namijenjen je svima koji žele aktivno doprinositi izgradnji mira i smanjenju društvene nepravde.
Lokacija:
Mlada MIRamiDA je mirovni program za mlade kojim promičemo kulturu nenasilja, informiramo i obrazujemo o temama ključnim za razumijevanje društvenih i demokratskih procesa te osnažujemo i pružamo podršku u izgradnji mira i aktivnom sudjelovanju u razvitku zajednica i društva.
Lokacija:
Trajanje:
90 min
Roditeljstvo je jedan od najdivnijih, ali i najodgovornijih zadataka koje pred nas svakodnevno stavlja život. Trudimo se i učimo iz dana u dan, ali čini nam se kao da se nova pitanja stalno iznova otvaraju.
Lokacija:
Trajanje:
4 dana
Jeste li ponekad iscrpljeni konstantnom brigom za svoje dijete...
Lokacija:
Mucanje je najpoznatiji i najevidentniji govorni poremećaj. Upravo je zbog karakterističnoga govornog efekta lako prepoznatljiv.
Lokacija:
Trajanje:
4 dana
Upoznavanje sa natjecateljskim jedrenjem u trajanju od 4 dana (pon – pet).
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Upoznavanje sa natjecateljskim jedrenjem (sub - ned).
Lokacija:
Trajanje:
7 dana
Ultra napredni program je zamišljen kao stepenica više od osnovnog programa i u njemu je dan poseban naglasak na usavršavanju jedriličarskih znanja i mornarskih vještina u praksi.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija