Umjetnost
Ukupno: 144
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Osijek   Križevci   Samobor  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Tečaj klavira je, uz pjevanje, jedina poduka koju nije moguće pohađati kao skupnu već isključivo kao pojedinačnu nastavu.
Lokacija:
Kreativna radionica je potpuno besplatna za naše polaznike, a cilj joj je pokazati našim marljivim klincima kako se opustiti nakon napornog tjedna i kako, osim pametnim glavama, mogu puno toga lijepoga učiniti i marljivim prstima.
Lokacija:
Raonica je namjenjena predškolcima od 3 do 6 godina.
Lokacija:
Proširen redovni školski program nastave likovnog odgoja za djecu.
Lokacija:
Ako je Vaše dijete nadareno za glumu, ili sanja o tome da postane glumac / glumica, u našoj ponudi je glumačka radionica za osnovnoškolsku djecu.
Lokacija:
Likovna škola svojim je višegodišnjim djelovanjem u POU Križevci odgojila polaznike sve tri generacije, od kojih su mnogi danas afirmirani slikari sa samostalnim izložbama.
Lokacija:
Mambo je nastao na Kubi u naseljima doseljenika sa susjednog otoka Haitija. Riječ mambo na Haitiju označava svećenicu voodoo religije koja je široko ukorijenjena u tradiciji tog otoka. Te žene su u ruralnim crnačkim sredinama te trenutno najsiromašnije zemlje zapadne hemisfere imale ulogu liječnica, duhovnih savjetnica, egzorcista i proročica.
Lokacija:
Merengue je nacionalni ples Dominikanske Republike, malene otočne države u Karipskom arhipelagu.
Lokacije:
Trajanje:
312 sati
Program je namijenjen modelistima koji žele proširiti svoja tehnička znanja i sposobnosti izrade kroja zahtjevnijih odjevnih predmeta.
Lokacije:
Trajanje:
312 sati
Program modelist visoke mode u potpunosti osposobljava polaznike za posao. Mnogi danas renomirani majstori krojenja učili su zanat upravo u školi Callegari.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija