Dizajn
Ukupno: 37
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
312 sati
Programom se usvajaju znanja i vještine organiziranja modnih zbivanja i revija.
Lokacija:
Trajanje:
48 sati
Učimo osnove krojenja i šivanja, upoznajemo šivaći stroj, potreban alat i pribor, uzimanje mjere, neki standardi: veličine, količine potrebnog materijala, šivamo svoj prvi odjevni predmet, te brojne vježbe.
Lokacija:
Trajanje:
48 sati
Šivamo donje rublje (grudnjak, gačice), šešire, kape, torbe, izrađujemo male ukrase, glačane nabore (falde). Učimo mijenjati kroj prema zahtjevima našeg tijela, kao i komercijalne nazive tekstilnih materijala i njihove osobine.
Lokacije:
Trajanje:
224 sata
Samostalni dizajner interijera-specijalist je osoba koja, organizirajući i vodeći poslove uređenja interijera na marketinškim principima, samostalno i za svoj račun izrađuje projekte unutarnjeg uređenja prostora, sa svrhom prodaje i stručne afirmacije na tržištu.
Lokacije:
Trajanje:
312 sati
Program je namijenjen stilistima koji žele upotpuniti i proširiti postojeća znanja na području izrade modnih kolekcija, marketinga i kalkuliranja troškova vezanih uz nabavu i cijene koštanja materijala te steći nova znanja, nužna kako bi bili u stanju zadovoljiti točno određene zahtjeve tržišta i potrebe tvornica koje se bave dizajniranjem i proizvodnjom modne odjeće.
Lokacije:
Trajanje:
312 sati
Stilist uređenja unutarnjih prostora posljednjih je godina sve traženije zanimanje na tržištu rada. Primjenjujući metode koje pružaju osnovu za poticanje kreativnosti, polaznici programa, tijekom jednogodišnjeg obrazovanja, stječu znanja potrebna za funkcionalno i estetsko opremanje stambenih i poslovnih prostora.
Lokacije:
Trajanje:
3 mjeseca
Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele svladati tehnike krojenja za vlastite potrebe.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija