Glazba i ples - Zagreb
Ukupno: 42
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Jedan od najupečatljivijih plesova uopće. Nastao je u Latinskoj Americi, preciznije u argentinskoj prijestolnici Buenos Airesu gdje su ga prvi počeli plesati osamljeni argentinski stočari (gauchos) u potrazi za zabavom u ugodnom ženskom društvu.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Program se bas gitare izvodi samo u pojedinačnom obliku nastave tijekom osam stupnjeva, jednom tjedno 45 minuta.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Osim popularnih ritamskih uzoraka, bubnjari upoznavaju i usvajaju složene ritamske uzorke, čitaju notne zapise za mali bubanj i set bubnjeva, sviraju “breakove” ili “prijelaze” na kraju glazbenih cjelina i izvode sola.
Lokacija:
Izvorno nastavši kao derivat mamba i rumbe, cha-cha-cha je bio hit u 50-im godinama prošlog stoljeća i vjerojatno je najpopularniji društveni latinsko-američki ples svih vremena.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Radio Deejay organizira nastavu i upise u prvu hrvatsku školu za dj-e, Dj Akademiju.
Lokacija:
Fokstrot je stvorio umjetnik Vaudevillian Harry Fox u ljeto 1914. U svojim plesnim točkama za publiku izvodio je kaskajuće korake na ragtime glazbu koja je u to doba bila vrlo popularna. Upravo zbog tih karakterističnih koraka publika je njegovu plesu dala ime ''Fox's Trot'' (Foxov kas).
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Na prvom stupnju gitaristi uvježbavaju ritam ili pratnju za tridesetak pjesama s područja popularne i rock glazbe, akorde u prvoj poziciji te izvođenje vrlo jednostavnih melodija svirajući klasičnom tehnikom prstima desne ruke ili trzalicom.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Program se glasovira izvodi u pojedinačnom obliku nastave i u najvećoj se mjeri oslanja na tradicionalnu glazbenu pedagogiju, te program osnovnih glazbenih škola.
Lokacija:
To je plesna tehnika nastala istovremeno sa pojavom hip hopa i novih glazbenih pravaca.
Lokacija:
Trajanje:
160 sati
Program je odobren od Ministarstva znanosti,obrazovanja i športa RH.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija