Uljepšavanje
Ukupno: 29
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Slavonski Brod   Ploče  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Trajanje:
4 dana
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao dopuna ili baza njege lica u kozmetičkom poslu. Za one koji već znaju druge tehnike ili žele ići korak po korak u kozmetici.
Trajanje:
3 dana
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao dopuna ili baza njege tijela u kozmetičkom poslu. Za one koji već znaju druge tehnike, kao što je njega lica ili žele napredovati korak po korak u kozmetici.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Aromavita učilište slijedi svjetske trendove u stvaranju i promociji novih zanimanja vezanih uz humanu medicinu, korištenje biljnih potencijala i razvijanje svjesnih odnosa prirode i čovjeka.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Program usavršavanja je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske. Nakon završetka obrazovnog ciklusa izdaje se uvjerenje s pravom javnosti, a polaznicima se stručno zanimanje upisuje u radnu knjižicu.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Profesionalni vizažist je osoba koja kreativno razmišljanje i osjećaj za ljepotu prenosi u stvarnost, oplemenjujući svijet mode, estetike, umjetnosti. Vizažist je profesionalac i umjetnik koji kroz znanje i zabavu može postići visoke ciljeve u svojoj karijeri.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Osposobljavanje za poslove frizera.
Lokacija:
Završavanjem programa polaznici stječu srednju stručnu spremu – zanimanje: frizer.
Lokacija:
Svrha obrazovanja je osposobljavanje polaznika za zanimanje frizer te obavljanje poslova te djelatnosti.
Lokacija:
Trajanje:
4 mjeseca
Cilj nastavnog programa osposobljavanja kozmetičara je stjecanje temeljnih znanja i vještina u svezi tretmana obrade zdrave kože lica i tijela te uljepšavanje i uklanjanja estet­skih nedostataka lica i noktiju, uljepšavanja i prikrivanja estetskih nedostataka korisnika, kao i podizanje njegove samosvijesti i radnih sposobnosti.
Lokacija:
Trajanje:
500 sati
Osposobljavanje za kozmetičarske poslove.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija