Uljepšavanje - Zagreb
Ukupno: 19
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Aromavita učilište slijedi svjetske trendove u stvaranju i promociji novih zanimanja vezanih uz humanu medicinu, korištenje biljnih potencijala i razvijanje svjesnih odnosa prirode i čovjeka.
Lokacija:
Egipatska depilacija ima veliki broj prednosti nad klasičnom depilacijom voskom. Vosak se nanosi i na dlaku i na kožu, dok se šećerna pasta kojom se radi egipatska depilacija nanosi samo na dlaku, zbog čega je takav način depiliranja manje bolan.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Osposobljavanje za poslove frizera.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Program usavršavanja je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske. Nakon završetka obrazovnog ciklusa izdaje se uvjerenje s pravom javnosti, a polaznicima se stručno zanimanje upisuje u radnu knjižicu.
Lokacija:
Trajanje:
500 sati
Osposobljavanje za kozmetičarske poslove.
Lokacija:
Trajanje:
4 mjeseca
Da li je koža normalna, masna ili suha, velikih ili sitnih pora, nježna i osjetljiva ili pak gruba?? To nije samo povezano sa genetskim nasljeđem i to je puno više nego što ste pročitali u ženskim časopisima.
Lokacija:
Njega lica lifting - ručno modeliranje lica je obrada specifičnom kozmetikom za pomlađivanje.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Vaša kozmetička linija je Vaš osobni kreativni izražaj. Na ovoj radionici upoznati ćete se sa baznim i eteričnim uljima, hidrolatima, te ostalim prirodnim sastojcima koji se koriste u izradi aromakozmetike.
Lokacija:
Učenje klasične depilacije toplim voskom i egipatska depilacija.
Lokacija:
Tečaj za frizere održava se u malim grupama 2x tjedno u jutarnjim ili popodnevnim satima.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija