Centar O - centar za poslovne edukacije

Kategorije
Kontakt podaci
Centar O
Pejačevićeva 25
31000 Osijek
Tel: 031/368-268, 031/368-212
Fax: 031/368-213
Zašto "O"? ;) "O" kao - Osijek, obrazovanje, obuka, osmjeh, optimizam, odlučivanje, operativnost, originalnost, organiziranost, odgovornost, osjećaj, osobitost, obitelj, osoba, obogaćivanje, ostvarivanje, oduševljenje, otvorenost,....kao Opa (rimska boginja plodova, zemlje, blagostanje), i još je puno o...

Centar O je smješten u dvorištu u Pejačevićevoj ulici 25, samo 200tinjak metara od središnjeg osječkog trga. Prostor je tijekom ljeta i jeseni u cjelosti preuređen, a ugodno ozračje koje sada imamo potpisuje arhitektica Sabina Majdandžić. Smješteni smo u 250 m2, na dvije etaže, a posebno smo ponosni na naša dva dvorišta u samom centru grada. Jedno dvorište će na proljeće biti uređeno u učionicu na otvorenom (cca 100m2). Prostor sadrži pet učionica/predavonica koje su opremljene sa svim potrebnim prezentacijskim alatima (ploče, flipcharti, prezentacijska platna, projektori..). Za opuštanje naših gostiju i polaznika, uredili smo knjižnicu s puno aktualnih domaćih i stranih knjiga i časopisa.

U suradnji s partnerima "centar O" organizirat će programe iz područja poslovnih edukacija, bilo kroz direktnu poslovnu suradnju (zajednička organizacija, priprema, lobiranje, preporuke) ili samo kroz iznajmljivanje prostora za potrebe istih programa (seminara, prezentacija, poslovnih okupljanja i sl.).

Ideja pokretanja centra za poslovne edukacije motivirana je nedostatkom sličnih sadržaja i u Osijeku i u široj okolici tj. doslovno čitavoj Slavoniji i Baranji. Ne postoji tvrtka, centar ni organizacija koja se sustavno bavi organiziranjem ili provođenjem programa poslovnih edukacija. Postoji tek nekoliko pojedinačnih primjera, koji nikako ne zadovoljavaju sve uočene potrebe i interese. Naglasili bismo da bez obzira što se Slavonija nalazi na krajnjem istoku Hrvatske, postoji ipak kritična masa kvalitetnih i uspješnih tvrtki i pojedinaca koji su željni znanja i koji su spremni ulagati u dodatno obrazovanje i učenje.