Cisco Akademija Edunet

Kategorije
Kontakt podaci
Edunet - udruga za promociju informatičke pismenosti
Vlaška 79
10000 Zagreb
Tel: 091/5144-337
Fax: 01/4664-468
Edunet je najnovija akademija koja radi po Cisco® Networking Academy® programu, osnovana u suradnji Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet i udruge Edunet.

Iako je akademija u počecima, vode je predavači sa višegodišnjim iskustvom predavanja po standardima Cisco® Networking Academy® programa. Svi predavači imaju minimalno Cisco Certified Network Associate (CCNA™) certifikat, a svoje predavačke vještine dokazuju i službenim certifikatom Cisco Certified Academy Instructor (CCAI), kojim tvrtka Cisco Systems, Inc. i akademija Edunet polaznicima garantiraju kvalitetu predavanja.

Nastavni materijali i ispiti su na engleskom jeziku, dok se predavanja i vježbe izvode na hrvatskom jeziku.

Edunet, akademija mrežnih tehnologija, nudi moderan pristup edukaciji koji se sastoji od teorijski i praktičnih znanja. Multimedijalni nastavni materijali pripomažu lakšem svladavanju gradiva, a praktični rad na Cisco mrežnoj opremi omogućuje da usvojeno gradivo primijenite u stvarnim uvjetima.

Tijekom edukacije polažu se ispiti, pomoću kojih se prati nivo znanja i napredak polaznika, te im se individualnim pristupom pojašnjavaju eventualne nejasnoće.