Osobni razvoj - In Optimum
Ukupno: 5
Lokacija:
Učinkovito upravljanje nekim projektom ili poduzećem zahtijeva cijeli spektar najrazličitijih sposobnosti. Danas manageri svih profila i razina svakodnevno rješavaju probleme u vezi s prodajom, marketingom, reklamacijama, a vjerojatno ih najviše zaokupljaju pitanja učinkovitosti i poslovnih rezultata.
Lokacija:
Karizma je iznimna sposobnost osobnog magnetizma kojim povezujući se psihički, emotivno i fizički utječemo na druge ljude koji tada otvaraju svoja vrata našoj percepciji. Karizma je kvaliteta koju čovjek ne stječe rođenjem niti genetikom, ona se jednostavno mora naučiti.
Lokacija:
Kolika je vaša sposobnost opstanka u svijetu konstantnih promjena konstrukcije realnosti, hiperprodukcije tehnologije i informacija?
Lokacija:
Power Voice je edukacijski program koji prenosi znanja i vještine nužne za postizanje visoke razine izvrsnosti u javnom nastupu.
Lokacija:
Svaki čovjek ima sposobnost ostvariti poziciju moći, ali malo ljudi to uspijeva. Da biste to uspjeli potrebno je naučiti akumulirati moć.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija