Poslovna škola Start

Poslovna Škola START obrazovna je ustanova visoko specijalizirana za edukaciju odraslih koji žele steći ili usavršiti znanja i vještine neophodne za rad u modernom poslovnom okruženju. U Zagrebu djeluje od 1992. godine.

Upisi, pohađanje nastave, polaganje ispita kao, i izdavanje svjedodžbi i potvrda o osposobljavanju i usavršavanju regulirani su pravilnikom o uvjetima i načinu stjecanja obrazovanja odraslih (Narodne novine, broj 112/2000).

Za naše jednogodišnje programe najčešće se odlučuju maturanti koji ne nastavljaju izobrazbu na fakultetu ili pauziraju do iduće akademske godine, te žele u godini pauziranja od formalnog obrazovanja usvojiti znanja koja će im omogućiti upis na željeni fakultet; polaznici koji su prekinuli svoje studije i odlučili u godini dana steći kvalifikaciju koja im omogućuje bolji start u nalaženju posla ili im otvara vrata brzog napredovanja na radnom mjestu; mali i srednji poduzetnici koji žele nadopuniti i usavršiti svoja znanja i vještine kako bi bili što je moguće uspješniji u vođenju (vlastite) tvrtke ili obrta.

Poslovna škola START obrazovna je ustanova čija je primarna djelatnost obrazovanje odraslih koji žele steći znanja i kvalifikacije potrebne za rad u modernom poslovnom okruženju ili se pak dodatno usavršiti u svom području.

Upisom u Poslovnu školu START steći ćete nova znanja i vještine neophodne za rad u modernom poslovnom okruženju koje je podložno svakodnevnim promjenama i inovacijama. Proširit ćete svoja već postojeća znanja koja zasigurno pružaju čvrstu bazu za nadogradnju i na taj način postati konkurentni u svom poslovnom okruženju, što će sigurno prepoznati Vaši nadređeni, a Vama osigurati brzo napredovanje. Povrh svega, postat ćete dio mreže kontakata koje ćete u svakom trenutku moći iskoristiti za pronalaženje (boljeg) zaposlenja ili pak za stvaranje vlastite mreže poslovnih partnera.

Grow - usvajajte nova znanja
Expand - proširite svoja (postojeća) znanja
Advance - stečena znanja iskoristite za napredovanje u poslu
Network - povežite se u mrežu poslovnih kontakata