Management - Poslovna škola Start
Ukupno: 4
Lokacija:
Trajanje:
15 sati
Usvajanje osnova poslovnog planiranja. Teoretsko i praktično upoznavanje s principima izrade poslovnog plana. Samostalna izrada vlastitog poslovnog plana.
Lokacija:
Trajanje:
2 mjeseca
Program specijalizirani komercijalist - manager predviđen je za osposobljavanje polaznika znanjima i vještinama potrebnim za samostalno vođenje tvrtke, upravljanje procesima istraživanja tržišta, pronalaženje novih klijenata i održavanje kontakta s postojećima, osnovama financijskog poslovanja i vanjske trgovine, te unapređenja prodaje.
Lokacija:
Trajanje:
2 mjeseca
Program osposobljava polaznike za vođenje poslova samostalnog trgovačkog društva ili obrta, te sve vrste komercijalnih poslova u veleprodajnim, maloprodajnim, proizvodnim, ugostiteljskim, hotelijerskim i turističkim tvrtkama. Polaznicima omogućava lakše napredovanje na radnom mjestu, te ih priprema za samosvjesnije upuštanje u nove poslovne pothvate.
Lokacija:
Program komercijalni manager - specijalist u turističkoj agenciji osposobljava polaznike za rad u turističkim agencijama i ostalim oblicima turističkog poslovanja. Kroz ekonomske i informatičke, te predmete opće kulture, polaznici se upoznaju s komercijalnim poslovima koji se pojavljuju u turističkom poslovanju.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija